20212223242526
27282930

Kampene i helgen

16.08.2009

NOR 92 spiller denne helgen treningskamper i Bjølsenhallen i Oslo. Motstandere er Tunet, Sagene, Bærums Verk og Slevik. Allerede på fredag kveld var Tigers gutta i aksjon mot en av seriefavorittene kommende sesong, Tunet.

NOR 92 trener Mikael Sjøqvist (bildet) fikk noen svar i løpet av helga, men også noen nye spørsmål dukket opp.

NOR 92 spiller denne helgen en treningsturnering i Bjølsenhallen i regi av Sagene. Allerede på fredag kveld fikk NOR 92 seg en pekepinn på nivået i toppen av Elitserien når Tunet sto på motsatt banehalvdel.

Det ble ingen heldig start på den første av sesongens treningskamper. Tunet viste at de blir tøffe å hanskes med kommende sesong, mens NOR 92 fortsatt ikke har noe Eliteserie tempo i kroppen. Men som vanlig når vi snakker om treningskamper, teller heldigvis ikke resultatet mye. Heldigvis for Tunet feide over NOR 92 som en tornado. Hele 6-1 ledet Oslo laget over Tigers etter de første 20 minuttene. NOR -gutta kom seg litt til hektene igjen i 2. periode og vant denne med 2-1, men i siste periode var det igjen bråstopp for Tigers. Hele 6-0 til Tunet i sisteperioden ga Tigers en skikkelig smell på 3-13 i helgas første kamp. Begge lag manglet etter rapportene en del spillere i denne kampen.

Mot hjemmelaget Sagene i lørdagens første kamp gikk det bedre. Etter 1. periode ledet NOR 92 med 5-2 og økte ledelsen til 8-3 etter at to perioder var unnagjort. I siste periode kom Sagene sterkere og vant perioden med 2-1, dermed endte dette oppgjøret med 9-5 seier til NOR 92.

I lørdagens andre kamp var det Bærums Verk som ventet. NOR 92 fortsatte der hvor de slapp i kampen mot Sagene og kunne gå til første periode pause med en 3-0 ledelse. 2. periode ble jevnere i målprotokollen, begge lag nettet to ganger hver og dermed sto det 5-3 til Tigers foran sisteperioden. I siste periode jaget Bærums Verk på for å hente inn NOR 92. De siste fem minuttene av kampen tok Bærums Verk i følge rapportene ut målvakten og spilte 6 mot 5 med stor suksess. NOR-ledelsen ble hentet inn og oppgjøret endte til slutt 8-8 etter at Bærums Verk fikk inn et utligningsmål med kun 3 sekunder igjen av kampen.

I dag spilte NOR 92 mot Slevik og denne kampen vant NOR-gutta så klart som 8-1 (1-0, 2-0, 5-1). I følge rapportene var det Julian (3), Mads (2), Sondre (1), Tobbe N (1). og Jesper (1) som sto for målene, altså viste unggutta i Tigers seg skikkelig frem!

Vi ba også NOR-trener Mikael Sjøqvist om en oppsummering fra helgens kamper.

Vill starte oppsummeringen av helgen med at si takk til alle dere som tagit turen in til Bjølsenhallen under helgen for at støtte oss. Vi i laget setter veldig pris på at dere er der på tribunen og støtter oss. På det hele har det her varit en veldig bra helg. Alle som varit med har fått chansen at vise seg fram og gjort dette på et meget bra måte.

Kampen mot Tunet var dokk tuff. Vi fikk en skikkelig dårlig start og kom under tidigt. Med boll spillte vi ok, men kom ofte veldig feil i vårt forsvarsspill og Tunet fikk mange enkle mål. I den andre perioden stramade vi opp vårt forsvarsspill og fikk også til spillet med boll ytterligare litt bedre. Faktum er at vi vann perioden med 2-1. Vi klarte dokk ikke at ta med oss dette in i tredje perioden utan der høyde Tunet tempot igen og da slet vi. 13-3 blev det til slut og det var selvfølgelig en mareritt til start på helgen, men samtidigt fungerade det også som en vekkerklocke for mange.

Laget mot Tunet: Hedenstad. Chris, Kolek-Jaxx, Jesper, Simen. Tobbe, Fox-Bønna, Jonas, Mats.
Målscorer: Jesper 2, Simen 1.

Mot Sagene var det et helt annat trykk i laget vårt. Betydligt fler spillere viste at de vill slåss om en plats i startlaget. I første perioden spillte vi akkurat slik jeg vil at vi ska spille. Et aggressivt forsvarsspill og så lynkjappe kontringer. Tre av fem mål i første perioden kom just på kontring og som helhet var perioden veldig bra. I andre perioden og tredje perioden var tempot litt lavare, men vi hade egentligen bra kontroll og vi vant fortjent med 9-5.

Laget mot Sagene: Kolderup. Fox, Chris-Jaxx, Jesper, Simen. Tobbe, Fredrik-Bønna, Jonas, Mats.
Målscorer: Jaxx 2, Jesper 1, Tobbe 1, Simen 1, Fox 1, Chris 1, Bønna 1, Jonas 1.

Mot Bærums Verk, som slet med at få lag, stillte vi et ungt og orutinert lag, men dette klarte seg veldig bra og i halva kampen var det vi som styrde allt. Vi ledde også med 5-1 i mitten av andre perioden. Med fire minuter igen leda vi 8-5, men Verket tok ut sin keeper og i spill sex mot fem scorte de tre mål. Vi blev litt for passive på sluttet, men siste målet som kom bare sekunder før slutt burte ikke godkjents, Bærums Verk-spilleren var klart og tydelig inne i målgården. Dette såg alle untatt domarna.

Like vell fullt godkjent av oss att kunne spille uavgjort.

Laget mot Berums Verk: Hedenstad. Fox, Mange-Chris, Jesper, Julian. Kolek, Fredrik – Tobbe, Kristian, Sondre.
Målscorer: Jesper 3, Sondre 2, Bønna 1, Kristian 1, Julian 1.

Så slutade allt med kamp mot Slevik mellan to lag som båda spillt tre kamper på to dager. Dette syntes da tempot ikke var veldig høyt og begge lag prioriterade uppstillt forsvarsspil. Vi gjorde dette veldig bra og førsvarsspillet vi visade upp var helt glimrande. Slevik skapade ikke mange farligheter under hele kampen og selv om heller ikke vi hade noe glimrande angreppsspill fikk vi litt bedre fart på ballen i siste perioden og da rann det i vei. Til slut vann vi med hele 8-1.

Laget mot Slevik: Kolderup. Fox (Tobbe halve kampen), Chris – Jaxx, Jesper (Mats halve kampen), Julian. Kolek, Mange (Fredrik halve kampen) – Mats (Bønna halve kampen), Kristian, Sondre.

Målscorer: Julian 3, Mats 2, Jesper 1, Tobbe 1, Sondre 1.