Bunnsolid!

03.02.2009

På forhånd var det en del som fryktet kveldens hjemmekamp mot Grei, et lag som vi alltid har spilt jevne kamper i mot. Blant de som var spente var trener Mikael Sjøqvist. Denne frykten skulle vise seg å være ubegrunnet da gutta virkelig viste et bunnsolid spill foran "Sjøkan" og drøye 70 tilskuere i Solberghallen

Christian Kolderup (bildet) sto en solid match og ble av juryen kåret til NOR 92's beste spiller.

NOR 92 fikk en knallåpning på kampen. Det hadde ikke gått mer enn 44 sekunder før Steffen Løvlund smalt den første ballen i kassa bak Grei's keeper. Så fulgte en utvisning til hvert av lagene før Grei utlignet til 1-1. Etter drøye 13 minutter ga Bjørn Pålsson hjemmelaget ledelsen med 2-1, før Thomas Lindgren økte til 3-1. Litt rot i sluttsekundene av 1. periode ga Grei et gratis mål 18 sekunder før slutten av perioden og dermed sto det 3-2 til hjemmelaget før periode to.

Her fikk også Tigers en knallstart. 4-2 med Mathias Knutsen allerede etter 2.19 av perioden, før Thomas Lindgren økte til 5-2 drøye minuttet senere. Etter drøye fem minutter av perioden økte Alexander Jaksland til 6-2 med ett av sine seks poeng for kvelden. Steffen Løvlund avsluttet perioden med å øke til 7-2 etter 26.41.

NOR 92 spilte meget klokt i starten på den siste perioden og slapp ikke Grei til med mange sjanser. Av det som kom av Grei sjanser plukket Christian Kolderup ned absolutt alt! De siste spikerene i kista satte Alexander Jaksland med 8-2 etter 49.06, mens Steffen Løvlund avsluttet kvelden med to nye mål, 9-2 etter 56.56 og 10-2 etter 59.38.

Dermed tok NOR 92 to nye viktige poeng og forbedret målforskjellen sin solid. Kampen om seriemesterskapet fortsetter!

PS! Christopher Jaksland spilte mot Grei sin kamp nummer 100 for NOR 92. Vi gratulerer!