2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Det drar seg til i toppen...

01.02.2009

Etter at Drammen overraskende tok et poeng fra serielederne Målløs i St. Hallvardhallen i ettermiddag og Fredrikstad ikke greide å slå Grei, lå veien til serieledelelse åpen for NOR 92 foran kveldens bortekamp mot Akerselva i Kringsjåhallen.

Steffen Løvlund (bildet) og de andre NOR-gutta kunne juble for nye poeng mot Akerselva.

Sensasjonelt "rappet" et presset Drammen et poeng fra serieleder Målløs i ettermiddagens oppgjør i St. Hallvardhallen etter at kampen endte 7-7.

Når også Fredrikstad ikke maktet å ta med seg poengene fra borteoppgjøret mot Grei, men i stedet måtte se seg slått med 10-6, lå veien til serieledelse åpen for NOR 92 i kveld.

Og la oss slå det fast først som sist, Tigers sviktet ikke mot Akerselva og kunne etter en litt treg start, ta med seg to nye og viktige poeng med hjem til Nedre Eiker.

Akerselva føler presset i bunnen av tabellen og hadde som Drammen planlagt en skrell i kveldens oppgjør mot NOR 92. Etter den første perioden så det også ut som om at Oslo lagets ambisjoner kunne bli virkelighet.

Men NOR 92 viste i 2. periode hvor "skapet skulle stå" og kunne riste av seg Akerselva. Tigers ledet med 6-2, før "Ælva" reduserte til 6-3 som også sto seg ut perioden.

I siste periode var det ingen tvil om hvor seieren ville ende. Tigers viste seg nok en gang som det sterkeste laget og vant den siste perioden med 4-1 og dermed kampen 10-4 og tok samtidig over serieledelsen fra Målløs. Når fire kamper gjenstår å spille leder Tigers med ett poeng foran Målløs og har i tillegg utlignet Målløs' målforskjell med dagens resultater.

Lagene møtes i Solberghallen i nest siste serierunde.