20212223242526
27282930

NOR-gutter i aksjon for Norge

08.02.2009

Denne helgen stiller Norge med to U19 landslag i Polish Cup hvor man møter Tsjekkia, Latvia, Polen, Slovakia og Sveits. NOR 92 er representert med hele fem spillere på disse to lagene. Mathias Knutsen, Magnus Hammarstrøm, Fredrik Ullern, Simen Bendiksen og Mads Normann.

Mads Normann (bildet) er en av fem NOR-spillere som deltar i Polish Cup for Norges U19 landslag denne helgen.

Mathias Knutsen og Magnus Hammarstrøm startet for Norge i kampen mot hjemmelaget Polen som startet så tidlig som kl. 09.00 på fredag morgen. For Norge ble Polen ingen målestokk. Etter periode resultatene 3-0, 4-3, 3-0 så vant Norge komfortabelt 10-3 i sin første kamp. Mathias Knutsen noterte seg for en asssit på Norges første nettkjenning.

I fredag kveldens kamp mot Slovakia var de øvrige tre Tigers spillerne i ilden. Etter en bra start på kampen hvor Norge kunne gå til den første pausen med en 1-0 ledelse, endte midtperioden målløs og Norge hadde dermed et godt utgangspunkt foran den siste perioden. Dessverre gikk det meste galt i siste periode og Slovakia kunne ta hjem en 5-2 seier etter at de satte Norge på plass med 5-1 i de siste 20 minuttene. Ingen av NOR-gutta kom på scoringslisten i denne kampen.

Lørdag var det klart for nye kamper for Norges U19 landlag. Først ut var laget med Mathias Knutsen og Magnus Hammarstrøm som fikk en solid innebandyleksjon av Tsjekkia. Hele 13-3 (2-4, 1-4, 0-5) måtte de norske gutta se seg slått med. Mathias Knutsen noterte seg for to nye assister i kampen.

Også U19 landslaget med Mads Normann, Fredrik Ullern og Simen Bendiksen måtte tåle et tap i lørdagens kamp. Motstander var Latvia. Norge ledet etter både den første og andre perioden, men avsluttet svakere og tapte dermed både siste periode og kampen med 5-4 etter periode resultatene 1-0, 2-2, 1-3. Fredrik Ullern markerte seg med assist på Norges 2-0 mål.

I Norges siste kamp i Polish Cup mot Sveits som startet kl. 8 søndag morgen, har NOR 92 fått med tre spillere i troppen. I tillegg til Mathias Knutsen og Magnus Hammarstrøm har man hentet inn Fredrik Ullern fra det andre norske laget. Fredrik starter kampen på benken. Som mot Tsjekkia, ble kampen mot Sveits nyttig læring for de Norske spillerne, siden Sveits var et par nummer for store. Kampen endte med et klart 2-14 tap etter perioderesultatene 1-3, 0-3, 1-8. Mathias Knutsen noterte seg for en ny assist på Norges siste mål og ble dermed og den NOR 92 spilleren med flest poeng, totalt 0+4 i Polish Cup.

Her finner du den offisielle statistikken fra IFF for Tigers gutta under Polish Cup: