20212223242526
27282930

Ny storseier!

18.01.2009

NOR 92 møtte i kveld et presset Vålerenga på bortebane i Jordalhallen. Skulle Tigers gå på en smell i kveldens oppgjør? Nei, NOR 92 innfridde nok en gang og knuste Enga ettertrykkelig med solide 11-3

Steffen Løvlund (bildet) og NOR-gutta innfridde i kveldens bortekamp mot Vålerenga.

Tigers fikk en bra start på kveldens oppgjør i Jordalhallen. 3-0 til NOR 92 var stillingen etter de første tjue minuttene.

NOR 92 gikk ikke i fella og lot Vålerenga få komme inn i kampen igjen i 2. periode. NOR-gutta fortsatte å sette sine sjanser og da sluttsignalet for perioden gikk sto det hele 2-8 på lystavla i Jordalhallen.

I siste periode fortsatte NOR 92 med tre nye nettkjenninger, mens Vålerenga kun fikk et trøstemål, og dermed endte kampen med en ny og viktig NOR-seier med hele 11-3.

Også Målløs innfridde i kveldens kamp mot Akerselva og vant med solide 13-4. Dermed er stillingen i toppen av tabellen uforandret, Målløs foran Tigers på målforskjell.

Målscorere for NOR 92: Bjørn Pålsson (3), Simen Bendiksen (2), Alexander Jaksland (2), Steffen Løvlund (2) og Thomas Lindgren (2).