20212223242526
27282930

Sliteseier

27.01.2009

Det som etter 1. periode så ut til å bli en enkel oppgave, gikk i 2. periode helt i stå og dermed måtte NOR 92 slite mer for seieren enn hva de selv likte. Etter å ha stanget lenge mot Ajer forsvaret, løsnet det på slutten av 1. periode og Tigers kunne meget fortjent gå til første pause med 3-0.

Magnus Hammarstrøm (bildet) og de andre NOR-gutta vant hjemmekampen mot Ajer.

Brakk nesa på innebandy banen (dtTV)

Etter de første tjue trodde nok mange av de snaut 100 fremmøtte på tribunen at kampen mot Ajer kom til å bli grei skuring. NOR 92 kjørte i perioder over Hamar laget og ballen smalt titt og ofte i tverrliggeren eller i stanga uten av Tigers fikk flere enn tre scoringer i 1. periode.

I andre periode fikk Ajer en drømmeåpning. Kun 57 sekunder ut i perioden reduserer Ajer til 3-1 og fikk blod på tann. NOR 92 maskineriet gikk litt i stå etter dette. Blant annet måtte Tigers se at Ajer løpet av perioden i overtallsspill 5 mot 3 utligne NOR 92's ledelse til 4-4, før Tigers mot slutten puttet på til 5-4. Ajer vinner perioden med 4-2 og det var ny spenning foran den siste perioden.

Men spenningen ble raskt utløst da NOR 92 økte ledelsen til 6-4 og Ajer maktet aldri å score flere mål på NOR-målvakt Christian Kolderup, mens NOR 92 scoret ytterligere tre ganger og dermed vant vi hjemmekampen med 9-4.

Selv om dette ikke var noen stor kamp av NOR 92 så var det ingen tvil om at seieren var fullt fortjent. En rask opptelling viste at Tigers hadde 7-8 baller i stengene, og i tillegg vant de skuddstatistikken så klart som 33-19. Dermed holder Tigers følge med Målløs på toppen av tabellen og knep også i tillegg inn litt av målforskjellen som fortsatt er i favør av Målløs med fattige 6 mål.