20212223242526
27282930

Storseier mot Østensjø

11.01.2009

NOR 92 startet den nye året med en storseier mot bunnlaget Østensjø i Solberghallen. Etter en kanonstart og ditto slapp periode midt i kampen, våknet hjemmelaget igjen i siste halvdel av kampen og kunne innkassere to nye viktige poeng etter storseieren 15-2.

NOR-trener Mikael Sjøqvist (bildet) kunne konstantere etter storseieren hjemme mot Østensjø at NOR 92 holder følge med Målløs i toppen av tabellen.

NOR 92 fikk en kanonstart på sin første kamp etter jule- og nyttårsoppholdet. Kun 34 sekunder hadde gått av kampen da hjemmelaget var i føringen med 1-0. Allerede etter snaue syv minutter sto det 3-0 på tavla. Da tok NOR-gutta seg en pust i bakken og lot Østensjø redusere to ganger før Steffen Løvlund laget 4-2 som også var resultatet etter 1. periode.

Mikael Sjøqvist manet gutta til høyere balltempo i andre periode og dette ga resultater. Tigers scoret fem ganger, mens Østensjø ikke maktet å putte ballen bak NOR keeper Christian Kolderup og dermed sto det 9-2 foran siste perioden.

NOR 92 spilte ingen storkamp mot Østensjø, men gjorde jobben, puttet seks nye mål i siste perioden og forbedret sin målforskjell i siste periode med seks nye mål. Det nærmeste Østensjø kom redusering var tre skuddforsøk på en solid NOR keeper Christian Kolderup.

Alt i alt en godkjent innsats NOR-gutta i den første kampen etter jule- og nyttårsoppholdet.

Målscorere for Tigers var Steffen Løvlund (7), Thomas Lindgren (3), Kristian Becher (2), Henning Larsson (1), Kristoffer D. Hveding (1) og Bjørn Pålsson (1).