20212223242526
27282930

Tap for juniorene i toppkampen

15.01.2009

Forrige fredag møttes de to topplagene i serien Tunet og NOR 92 til toppoppgjør i Høyenhallen. Tunet var i kraft av et eldre og mer rutinert junior lag enn Tigers forhåndsfavoritter og innfridde favorittstempelet. Fra juniortrener Svein Knutsen har vi mottatt en rapport fra kampen.

Juniortrener Svein Knutsen (bildet) var fornøyd med guttas innsats mot Tunet tross tap.

Vi hadde store forventninger til denne kampen. Tunet er uten tvil det beste laget i G 19 klassen i Oslo/Akershus.De har minst 7 spillere som er vant til høyt tempo i elite serien i Norge. Vi viste at dette ville bli tøft.

Tunet sjokk åpnet og ledet 2-0 etter bare 2 min. De var kanskje heldige med et av målene i 1 periode, men de holdt et tempo som vi hadde store problemer med. Vi var nok også litt uheldig i overtall spill i denne perioden også, for vi hadde sjanser. Men det er ikke ofte vi ligger under med 4-0 etter 1 periode. Vi ble nok litt paralyserte noen og enhver.

I andre periode synes jeg vi fikk litt mer tak på kampen. Denne perioden ender 2-2.

I tredje periode synes jeg vi blir bare bedre og bedre . Denne perioden vinner vi 3 – 1 og kampen ender til slutt 7-5 til Tunet.

Alt i alt vant Tunet kampen fortjent og vi fikk alle en lærepenge.Det er slike kamper som er morsomt å spille og som man lærer noe av. Synes at alle gutta gjorde en god innsats. Har ikke lyst til å fremheve enkelt spillere, men vi ønsker å stå frem som et lag,hvor alle skal bidra på sitt beste mot et felles mål.

Vårt mål er å nå NM sluttspill og det betyr at vi er avhengige at alle våre spillere yter sitt beste.Vi skal ikke glemme at Tunet har mange eldre spillere enn oss, som har hovedtyngden av gutter som er født i 1989.Vi har kun en spiller som er født i 1989 og hovedtyngden hos oss ligger på gutter født 1991 og 1992.

Rent fysisk så har vi vel aldri greid å matche dette Tunet laget så bra som nå . For det har vært noen kamper opp gjennom årene som det har gått mye verre en dette. Mye bra trening fra mai måned har hatt sin virkning. Alle våre juniorer trener med A-laget og jeg vil rose trener teamet rundt A- laget. Sjøkan, Bjørn Berg, Tore Eriksen og Jørn Bendiksen har gjort en god jobb. Bent Nilssen og undertegnede har kun ansvaret for å lede G 19 laget vårt i kamp. Selv om vi ellers følger godt med. Vil også samtidig få takke Kjetil Becher og Terje Sandberg for en god jobb med utstyr og div. i G 19 laget vårt. Bent og jeg gleder oss til fortsettelsen.

I morgen venter Bækkelaget oss hjemme i Mjøndalen kl. 19.30.

Siste kamp i grunnserie før sluttspill er fredag 23.01.09 kl. 19.30 mot Grei også i Mjøndalen. Etter dette vil de fem beste lagene i grunnserie, spille i en egen serie om å bli region mestere i Oslo/Akershus. De tre beste lagene vil også gå til NM i Bergen. Vi tar med oss poengene fra grunnspillet, så alle kamper er viktige. Vi ligger nå som nummer to på tabellen og vil da trolig bli blant de fem som kjemper om heder og ære. Vi har kun tapt denne ene kampen mot Tunet hittil i sesongen.

Men neste gang møter vi Tunet hjemme i Solberghallen og vi lover å gi dem en tøff kamp.