Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Topp innsats av Tigers G10!

21.01.2009

Sist lørdag var det klart for serierunde på hjemmebane for NOR 92's G10. I løpet av dagen skulle gutta endelig få vise seg frem på hjemmebane. Samtidig med denne serierunden gjennomførte også en gjeng av fremtidens dommere fra NOR 92 G14 og G15 den praktiske delen av sin dommerutdannelse - og den gjennomførte de med glans!

Caj tegner og forklarer på tavla under en kamp i Høyenhallen rett før jul (bildet).

Først og fremst en stor takk til alle som stilte opp på lørdag og gjorde dette til en fin dag i Solberghallen! Kioskvakter, kakebakere, utmerkede dommere, dommersjefene Jan Nordli og vår egen Michal Janic og ikke minst Einar Røstgård som tilbrakte store deler av dagen i speakerbua. Takk til dere alle!

Vi tok en prat med en av trenerne, Caj Holm og ba han om og oppsummere kampene:

Så var det på`n igjen..

I helgen var det ny runde med G10 og det på hjemmebane. Vi kjørte en intern kamp på torsdagens trening før å få in litt tidlig fokus. Det var smart. Der Åsen gjengen imponerte med godt sampill. Dessverre blev 3 av dem syke og måtte melde forfall til helgen. Så når vi møttes lørdag morgen var vi ikke mange, men vi fikk med Jørgen fra Ælva gjengen. Første kamp for Åsen var mot GIF Fighters og då vi var nødt å endre på alt så blev det lite rot i spillet. Men vi gikk ut med at vi skulle prøve å spille offensivt med backene og det gjorde vi. Sindre blomstret veldig i denne kamp og fikk gjøre en flott scoring og viste at backer kan de med!! På stillingen 4-2 og full kontroll så spretta vi sjampagnen og glemte bort o tenke på det defensive så vi gir bort seieren til GIF som vender kampen og vinner, fremst etter noen flotte enkel prestasjoner. Litt ergelig men denne byr vi på.

Neste kamp var det et revansjelystet lag som skulle møte Ull/kisa. Her small det direkt og vi ledde med 3-0 etter 1.30! Vi følgte opp med litt kombinasjoner med fremst skudd, trafikk IN MOT mål hele tiden og fikk på så vis mange returer vi omsatte. Som jeg alltid pleier å si ”du kan alltid sjøl avgjøre HVOR du skaper situasjoner” Slut resultatet blev 10-1 etter en fin innsats av hele gjengen.

Ælva gjengen kom ordinarie og her møtte vi Ull/kisa som Åsen hade møtt tidligere og vunnet klart mot. Her slet vi derimot veldig. Oerhørt dødt på kantene og liten bevegelse i front gjorde centring vanskelig. Noe bedre ut i kampen gjorde at vi kunne vinne med udda målet etter en stor kjempa innsats. Bra Moral, når ting ikke stemmer…

Siste kamp var mot Bærums Verk og det var det første laget jeg så i kamp mot mine gutter i oktober. Då blev Åsen knust av dem. Jeg fyra opp litt innfor kampen før å få gutta i form, dette likte de!! Det blev en tøff kamp fra begynnelsen der Bærums Verk var i føringen i egentlig hele kampen. Men vi gav ikke opp uten knappet in og t o m vende og vann!! Sander var banens konge. Det var lenge siden han løpte så mye og han gav alt for drekta denne dag!! Øvrige fulgte opp med mer bevegelse og tæl i nærspillet og vi var tøffe å møte!!

Så fra stortap til seier på noen måneder lover godt!! Guttene står på bra, tar ting til seg og prøver det ut i kamp. Blev litt amputert i helgen men vi fikk det till allikevel. MORO!!!

Nå skall vi terpe litt posisjon/formering på backene då vi fremst har koncat på center/ving til nå….

Er fornøyd med helgen men hade gjerne hatt 4 seire denne helg!! Nå er vi gode nok før det!!!

Vi ba også NOR 92's dommersjef Michal Janic om en vurdering av helgen sett fra dommernes innsats:

Mange lag stilte på lørdag til kampstart, og totalt ble det spilt 13 kamper. Alle kampene hadde aspirantdommere fra NOR’s G14 og G15 lag. Dette var siste del av  aspirantdommernes dommerkurs som ble påbegynt allerede i høst.

Det har vært en motivert gjeng med spillere som har tatt dommerkurset alvorlig, og vist en solid innsats og interesse for å tilegne seg dommerkunnskaper. Dette ble bekreftet av dommerobservatør og leder av dommerkomiteen i OABK, Jan Nordli, som ble positivt overrasket over innsats og iver etter å gjøre dommergjerningene på banen i denne G10 serierunden. I tillegg til lagets trener, Einar Røstgåd, hjalp de som ikke var på banen som dommer, til med klokke og kampskjema og musikk.

Resultater fra NOR 92's kamper
 



  •