27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

G13 - Regionsmester 2009

06.03.2009

Gutt 13 ble de første av lagene i NOR92 som denne sesongen sikret et seriemesterskap. Etter seier i siste seriekamp mot Strømmen kunne gutta slippe jubelen løs. Neste oppgave for gutta blir nå vår egen Tigers Cup jr., hvor de må regnes som en av favorittene i smågutt klassen.

G13 Regionsmester 2009

Sist helg spilt G13 årets siste seriekamp, fasiten var klar før kampen for med seier ville gutta bli vinner av serien og årets Regionsmester i Oslo & Akershus.

Kampen startet oppskriftsmessig, og etter første periode sto det 1-3 i målprotokollen, etter to scoringer av Fredrik Bjurulf og en av Jørgen becher, assistert av henholdsvis Bejamin SinMichael (0-1) og Jean Rugumba (1-3). Laget viste takter til fint spill i hele perioden og lot seg ikke forstyrre nevneverdig av hjemmelagets noe falleferdige spillestil.

Andre periode fortsatte med godt spill fra våre gutter og når pausesignalet gikk var perioderesultatet nok en gang 1-3. Scoringer i denne perioden ble kredidert
2 X Jørgen Becher ( UA ), og ett mål av Jean Rugamba assistert av Jørgen Becher.

Siste periode ble en liten parademarsj, som bar preg av at kampen mer eller mindre var avgjort. Dette til tross scoret NOR 92, 4 mål. 2-7 ved Jørgen Becher assistert av
Øyvind Bø Johnsen, 2-8 ved Tobias Srand assistert av Jørgen Becher, 2-9 ved Fredrik Bjurulf uten assist og til slutt, 2-10 ved Jean Rugamba assistert av Jørgen Becher.

Nok en gang må vi få takke familie og foresatte for en flott støtte på bortekamp, hvor vi nok en gang var i flertall på tribunen.

Laget består av følgende spillere; Simen Volden Farmen, Fredrik Bjurulf, Andreas Møller Zahl, Jørgen Braathen Becher, Øyvind Bø Johnsen, Jean Christian Rugamba, Thomas Lund Simensen, Henrik Volden Farmen, Markus Norbom Larsen og Benjamin Simichael. Ikke tilstede på bildet; Andre Guneriussen, Tobias Strand, Mathias Thorgersen og Stian Skatvedt.