20212223242526
27282930

G14 - Regionsmester 2009

07.03.2009

Som klubbens andre lag på under en uke sikret G14 seg også årets seriemesterskap. I dagens toppmatch mot BygdøyMonolitten vant gutta 7 - 3 og har dermed sikret seriemesterskapet før siste serierunde.

G14 Regionsmester 2009; Foran; Per Emil, Jonas, Ola, Eirik O., Martin, Harald Andreas, Eirik H. og Gaute. Midten; Lars Christian, Simen, Didrik, Sindre, Herman, Kristian, Jørgen og Trym. Bak; Per Erik (lagleder), Einar (trener) og Jarle (lagleder).

Alt var klart for årets siste hjemmekamp mot serietoer BygdøyMonolitten, seier eller uavgjort og gutta ville være Regionsmester i Oslo & Akershus.

Vi starter kampen litt forsiktig, samtidig som vi styrer det skjer som på banen. Etter 5 min får vi første uttelling og tar ledelsen 1 - 0 ved Eirik Holstad (Jonas Hansen). Vi styrer og har kontroll på motstanderne. I det 11 spilleminutt kommer 2 - 0 ved Jørgen Braathen Becher (Harald Andreas Engerud).  Dette gjør at vi får litt mer ro i rekkene, og det går ikke lenge før både 3 - 0 Didrik Grøstad (Jonas Hansen) og 4 - 0 Jonas Hansen (Didrik Grøstad) kommer, og det i løpet av 27 sek. 1. periode ender med en komfortabel 4 - 0 ledelse.

2. periode og 3. periode blir mye tettere, vi glipper noe når vi skal presse ballfører og BMIL får spille langt og sette tidlig press på vår backer. Vi øker uansett ledelsen til 5 - 0 etter frislag fra Eirik Oseth, men lar BMIL like etterpå få fritt spillerom foran eget mål. Det straffes med mål bakover, forøvrig det første baklengs målet på 2 timer og 43 minutter i seriekamper!!!

3. periode blir som 2. periode, BMIL er noe mer aggresive, men det fortsatt vi som styrer og øker ledelsen både til 6 - 1 Eirik Holstad (Harlald Andreas Engerud) og 7 - 2 Eirik Holstad før BMIL avslutter med med en siste redusering til 7 - 3.

Vi er godt fornøyd med kampen, ikke års beste men nok til å vinne kampen og sikre at årets målsetting er gjennomført, REGIONSMESTERE.

Takk for innsatsen til alle gutta, takk til foreldrene som alltid stiller opp og takk til NOR 92 som klubb for at forholdene legges til rette for å trene og spille.