20212223242526
27282930

Tapte for Fredrikstad i serieavslutningen

15.03.2009

NOR 92 møtte Fredrikstad i Rolvsøyhallen i ettermiddag. Kampen var betydningløs for begge lag med tanke på serieplasseringen, men for NOR 92 var det viktig å avslutte med stil og kanskje sørge for å hjelpe Alexander Jaksland til en tittel som årets poengkonge i 1. divisjon Østlandet. Slik gikk det ikke.

Det ble et knepent tap i årets siste seriekamp for NOR 92 i ettermiddag.

Se video fra Fredrikstad - NOR 92 (f-bTV)

NOR 92 greide ikke å fullføre sesongen med kun et tap denne sesongen (Hasle/Løren). Fredrikstad, som også tok med seg ett poeng hjem fra Solberghallen i høst, hadde tydeligvis mer lyst på poeng enn gjestene i ettermiddagens kamp. Vertene i rødt og hvitt avsluttet sesongen med seier 8-7 over seriemesterne fra NOR 92 .

NOR 92 fikk en fin start på oppgjøret mot Fredrikstad. Tigers ledet med 2-0 før det var gått 7 minutter av oppgjøret, men Fredrikstad slo tilbake utover i perioden. Hjemmelaget ledet etter den 1. perioden med 4-3 og økte ledelsen til 7-4 foran den siste perioden. NOR 92 kom sterkere mot slutten, vant perioden med 3-1, men det holdt bare nesten til et poeng.

Alexander Jaksland noterte seg for 5 nye poeng i kampen, men når Målløs scoret hele 9 ganger mot Østensjø så skal mye til for at årets poengkonge ikke heter Erik Jirving.

Hyggelig var det at Mads Normann (16), som spilte i spann med Alexander Jaksland og Thomas Lindgren scoret kampens to første mål. Normann er født i 1992, er rookie i årets NOR-stall og tar nok med seg dette som en motivasjon for å gjøre store fremskritt foran comebacket i Eliteserien neste sesong!