20212223242526
27282930

Surt poengtap!

22.11.2009

Det var knapt til å tro! NOR 92 leder 3-2, spiller 5 mot 4 og i en duell ved vantet midt inne på NOR 92's halvdel får Gjelleråsen et frislag med kun 4 sekunder igjen av kampen. GIF legger ballen inn foran NOR-målet og etter litt kriging om ballen utligner GIF til 3-3 med 1 sekund igjen... SURT!

Jesper Gøransson(bildet) scoret to mål mot GIF, men dessverre for han og de andre NOR-spillerne måtte de konstantere at det bare holdt til uavgjort.

Dette ble en kamp som bar preg av to lag som begge veldig gjerne ville ha med seg full pott i det som på forhånd ble betegnet som en typisk fire poengskamp. Ingen av lagene tok særlig risiko fra start og dermed forløp den første perioden uten mål og særlig mange sjanser. Skuddstatistikken 3-2 i favør av Tigers forteller vel det meste.

I starten på den andre perioden virket det som GIF var mer risikovillige enn hjemmelaget. De tok også ledelsen i kampen etter drøye fire spilte minutter. Espen Evensen, som gjorde en god kamp for Fighters, kjempet seg gjennom NOR forsvaret og via en NOR-spiller sørget for at  bortelaget var i føringen (selvmål). Men NOR 92 kom seg raskt etter sjokket og drøye tre minutter senere var det balanse i regnskapet etter at Jesper Gøransson smalt ballen i kassa bak GIF keeperen. Men GIF fortsatte å ta stadig større risiko og fikk betalt da Tu Tran Minh ga bortelaget 2-1. Så, nok en gang drøye tre minutter senere, denne gangen i powerplay, så utligner NOR 92 til 2-2 etter at Alexander Jaksland etter et frislag spiller frem Niklas Karlsson som setter ballen i kassa. En periode hvor GIF hadde ballen litt mer enn Tigers, men hvor hjemmelaget hadde flere gode kontringssjanser.

I tredje periode fikk vi se et hjemmelag som økte tempoet og intensiteten. GIF ble presset tilbake på banen og plutselig var det hjemmelaget som tok større risiko og som skapte flere sjanser. GIF var hele tiden farlige på sine kontringer, men alle skuddene ble bra blokkert av et hardtarbeidene NOR 92 lag. Så fikk vi et skikkelig kanon mål fra Jesper Gøransson kun 2.44 ut i siste perioden. Alexander Jaksland dytter ballen frem til Jesper som utagbart for keeper setter ballen knallhardt i nettaket og dermed er hjemmelaget i føringen for første gang i kampen. Vi får se en bedre og nervepirrende siste periode hvor hjemmelaget skapte de fleste sjansene. Da Hans Roar Wilhelmsen får 2. min. utvisning etter 59.12 av kampen, trodde nok samtlige av de tilstedeværende i Solberghallen at det hele var avgjort. Men den gang ei... som tidligere referert utligner GIF utrolig nok med 1 sekund igjen på kampuret, fortjent eller ikke, kampen ender uansett med 3-3 til NOR 92 gutta's store fortvilelse. Hva som skjedde i sluttsekundene er det nok mange som kommer til å drømme om i natt...

Her finner du snart kampfakta og Sjøkan's kommentarer fra oppgjøret NOR 92 -GIF Fighters

Vi fulgte kampen LIVE, her finner kommentarene.