27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Viktige poeng!

01.11.2009

NOR 92 var storfavoritter da Nidaros gjestet Mjøndalshallen i ettermiddag. Nidaros kom til Nedre Eiker med et 1-11 tap for Sarpsborg i går. NOR 92 kjørte på tre femmere gjennom hele kampen og fikk matchet mange spillere mot seriens svakeste lag.

Thomas Lindgren(bildet) spilte sin kamp nummer 161 mot Nidaros og satte ny klubbrekord i antall spilte kamper på herresiden

NOR 92 eide ballen 80% av tiden i kampen mot Nidaros, men trønderne hadde sine sjanser på kontringer og utnyttet disse til fulle mot et Tigers lag som bommet på et uttall av sjanser underveis. Kampen endte til slutt med 8-5 seier til Tigers.

Rekord-Thomas (dt.no)

Foran kampen valgte NOR-trener Mikael Sjøqvist og fokusere på det positive fra kampen mot Bærums Verk. "Vi spilte bra i 40 av 60 minutter, så nå handler det om å få spillet til å sitte i 60 minutter!"

Kampen mot Nidaros ble totalt anderledes enn samlige av de øvrige kampene NOR 92 har spilt denne sesongen. Den ble en utfordring på hvordan man skal bryte igjennom en hardtarbeidende 5 mannsboks og hvordan man skulle stå i mot de kontringer som man visste ville komme.

NOR 92 styrte som nevnt spillet gjennom hele kampen, men Nidaros var farlige de få gangene de kom til avslutninger og de var også super effektive. 5 mål bakover var i overkant for Tigers, men det viktigste for Sjøkan & Co. her var poengene, samt å få i gang hele troppen. Det sto ikke på innsatsen blant gutta, men til tider ble det litt for unøyaktig og stresset i de avgjørende situasjonene.

De viktigste i denne kampen var som sagt to viktige poeng, finspillet får vi spare til senere!