20212223242526
27282930

NOR 92 seier mot Sagene!

17.10.2009

NOR 92 har fått en drømmestart på Elitserien 2009/2010 med dagens seier over Sagene på bortebane i Bjølsenhallen. Som vanlig ble det en tett og jevn kamp i målprotokollen. Etter 1. periode sto det 1-1, mens NOR 92 tok ledelsen i 2. periode og ga den aldri fra seg.

Det ble to nye poeng å juble for etter at Tom-Erik Kolek og de andre NOR-gutta i ettermiddag slo Sagene i Bjølsenhallen med 8-7.

NOR 92 fikk en dårlig start på oppgjøret da Sagene tok ledelsen 1-0 etter selvmål fra Tigers. Men før perioden var slutt utlignet Niklas Karlsson (usikkert om han skulle spille før kampen) for Tigers. NOR-trener Mikael Sjøqvist var heller ikke spesielt fornøyd med perioden som han betegnet slik; "vi slarvar alltfor mye i vårt passningsspill og lures gang på gang in i Sagenes press selv om vi før kampen snakket om akkurat det før kampen".

Drømmestart for NOR 92 (dt.no)

NOR 92 var det beste laget i periode nummer to og fikk en drømmestart da Thomas Lindgren allerede etter 13 sekunder sendte Tigers i føringen med 2-1. Jesper Gøransson økte NOR 92's ledelse til 3-1 når drøye syv minutter av perioden var spilt. Drøye minuttet senere reduserer Sagene på et kontringsmål, men dette var stort sett det eneste Sagene preseterte i midtperioden. Etter halvspilt periode økte Niklas Karlsson til 4-2, før Thomas Lindgren økte til 5-2 når snaue fire minutter gjensto av perioden. Dermed hadde NOR 92 en tre-målsledelse foran sisteperioden.

Starten av siste periode ble ikke som vi ønsket! Sagene reduserer to ganger i løpet av periodens tre første minutter. Men heldigvis har vi fått en målfarlig svenske i Niklas Karlsson som roet nervene litt med sitt 6-4 mål. Etter dette scoret lagene et mål hver og det sto 5-7 i sluttfasen av kampen da NOR 92 lot Sagene unødvendig skape litt spennig med sitt 6-7 mål snaue tre minutter fra slutten. Nok en gang slo NOR 92 tilbake, denne gang med Thomas Lindgren som sendte NOR 92 opp i 8-6 (sitt fjerde mål for dagen) kun 7 sekunder etter Sagenes redusering. 7-8 målet kom når kun 23 sekunder gjensto og dermed var det NOR 92 som denne gangen stakk av med serieren mot Sagene. Fortjent etter rapportene.

NOR 92 trener Mikael Sjøqvist var fornøyd med to nye poeng, Thomas Lindgren ble kåret som Tigers bestemann, tre lag er så langt ubeseiret i årets Eliteserie (Greåker, Fjerdingby og NOR 92) og på tirsdag venter Sveiva i Solberghallen. Blir det stinn brakke!?