27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Seier og tap i Kallstá Open

06.09.2009

NOR 92's herrelag har denne helgen deltatt i Kallstá Open i Karlstad. Her har Tigers fått tøff matcing mot svenske forbundsserielag. Fasiten etter turneringen ble to klare tap og en seier. I helgens siste kamp ble Runsten beseiret med 5-3 etter at NOR 92 var i føringen hele kampen.

Det ble jubel for NOR 92 i turneringens siste kamp da Runsten ble beseiret med 5-3

NOR 92 fikk en tøff start på helgens turnering da det svenske 1. divisjonslaget Skoghall slo Tigers med hele 7-0. Særlig bedre gikk det ikke mot en av seriefavorittene i svensk 1. divisjon Lindås. Hele 11-3 måtte NOR 92 se seg slått med.

I turneringens siste kamp mot IBK Runsten fikk NOR 92 endelig full klaff og etter å ha ledet med 5-1 foran siste perioden, ble det til slutt en 5-3 seier.

Her er trener Mikael Sjøqvists oppsummering fra helgen i Karlstad:

Skoghalls IBK-Nor 92 7-0 (3-0, 2-0, 2-0)
Laget: Kolderup. 1 rekke: Chris, Kolek-Niklas, Jesper, Linko. 2 rekke: Tobbe N, Mange- Hultan, Simen, Matta. 3 rekke: Jonas, Julian- Bønna, Kristian, Sondre. Vi spillte på tre rekker hele kampen.

Her fikk vi en skikkelig dårlig start da Matta redan etter et minut blev utvist og Skoghall gjorde 1-0 i power play. Skoghall var kampen igjenom bedre en oss og skuddstatistiken 26-7 sier vel det meste. Vi slet veldig med vårt passningsspill og fikk aldrig upp ballen så at vi kunde etablere noe angreppspill. Førsvarsspillet var faktiskt desto bedre. Av Skoghalls mål kom to når vi hade en utvist, en i spill fem mot sex (avventende utvisning) samt to frislag. Dårligt av oss at gi bort to mål på frislag, men vanlige spillemål fem mot fem var alltså bare to stykken og det er ikke ille mot et etablert og bra første divisionslag som Skoghall.

Lindås Waves-Nor 92 11-3 (5-0, 3-2, 3-1)
Målen: Jesper Gøransson, Thomas Lindgren, Tobias Hulterstrøm.
Vårt lag: Hedenstad. 1 rekke: Chris, Jonas-Hultan, Kristian, Linko. 2 rekke: Tobbe, Julian-Niklas, Jeppe, Matta. 3 rekke: Mange, Kolek-Bønna, Sondre, Simen. Vi spillte på tre rekker hele kampen.

Til den her kampen hade vi helt feil holdning. Det var som om vi tapt på forhand. Reden under uppvermningen manglades den rette gløden og viljen der. Respekten før Lindås, et topplag i division I, var alltfor stor og det såg ut som om vi redan på førhånd bestemt oss før at vi var sjanseløst. Lindås kørde over oss første 13 minuterna og gikk frem til 5-0. Mer på grund av at vi var dårlige en at de var speciellt bra. Etter 0-5 tok vi timeout og det hjalp. Vi tok tag i spillet og begynnte at spille litt enklere og framfør allt kjappere. Dette fortsatte i andre og tredje perioden og disse perioderna får vi godkjent før. Det som også var bedre i denne kampen sammenlignet med den første var at vi nå kom till betydligt fler chanser. Vi kunde gjort fler mål en de tre vi nå fikk. Postivt i både denne og kampen mot Skoghall var at vi krigade på bra i alle byten også i sluttet av kamperna.

Nor 92-Runsten 5-3 (2-0, 3-1, 0-2)
Målen: Tomas Lindgren 2, Tobias Hulterstrøm 2, Tobias Nilsson.
Laget: Kolderup. 1 rekke: Chris, Kolek-Simen, Kristian, Linko. 2 rekke: Tobbe N, Julian-Hultan, Jeppe, Matta. Inbyttere: Bønna (gjorde några avlastningsbytter hver period), Mange (gjorde et bytte), Jonas (spillte ikke), Sondre (spillte ikke). Niklas (skadet, fikk lårehøne mot Lindås).

Til den her kampen gikk vi in med en helt annan holdning. Nå hade vi bestemt oss før at gjøre en bra kamp og vi gikk in før at vinne. Tendningen var betydligt bedre nå og selv om vi måte spille i undertall med en gang klarte vi dette og vi går ut og gjør en knallbra første period. Førsvarsspillet sitter der og framåt var det også bra. Vi ledde derfør helt fortjent med 2-0. I andre perioden fortsatte vi spille bra og faktum er at vi hade det større bollinnehavet. I første perioden slet vi litt med at etablere spillet høyt opp i banen, dette blev bedre i andre perioden. At vi leder med 5-1 infør siste føles faktiskt helt logiskt. I tredje fortsetter vi at ta fighten og selv om Runsten trykker upp spillet litt har vi ganske god kontroll. Først etter 13.58 får de et mål og strax deretter et till. Men nermer kommer ikke Runsten. I stedet kontrollerer vi slutminuterna og kan vinne kampen.

Dette gjør at vi tar med oss en positiv følelse hjem til Norge. Resultaten ser kanskje litt stygge ut i de to første kamperna, men sett til spillet var de her kamperna helt ok fra vår side og det føles bra at vi kan slå Runsten. Jeg mener at vi ska slå svenske division II-lag og det gjorde vi ju.