20212223242526
27282930

Tap i generalprøven

13.09.2009

Det ble tap for Tunet i lørdagens generalprøve i Solberghallen. Tross tapet var ikke NOR 92 trener Mikael Sjøqvist alt for skuffet. Av forskjellige årsaker som småskader og sykdom manglet hjemmelaget ni spillere til denne kampen.

Kaptein Tobias Nilsson noterte seg for to nettkjenninger da det ble tap 5-8 i generalprøven mot Tunet.

NOR 92 Tunet 5-8 (2-2, 1-1, 2-5)
Mål NOR 92: Tobias Nilsson 2, Jesper Gøransson, Tobias Johansson, Niklas Karlsson.
Laget: Christian Kolderup. 1 rekke: Chris Jaksland, Tom-Erik Kolek- Bjørn-Erik Torgersen, Niklas Karlsson, Sondre Røstgård. 2 rekke: Magnus Hammarstrøm, Tobias Johansson - Tobias Hulterstrøm, Jesper Gøransson, Tobias Nilsson. Inbyttere: Fredrik Ullern (spillte siste perioden).

Det blev tap i generalprøvet, men jeg er ikke så veldig skuffet. Vi manglet ni spillere og klarte likevel at gi Tunet (som stillte uten landslagsduaon Ole Mossin og Tomas Rongslien) en fight gjenom nesten hele kampen.

Vi startade litt treigt og dårlig fokus i førsvarsspillet gjorde at Tunet to ganger kunde score. Takk vare høy effektiv i powerplay fixade vi 2-2 etter første perioden. Båda målen i første perioden kom i power play.

Det var også i power play vi gjorde 3-2 i andre perioden. En period der vi spillte veldig bra. Vi hade bra bevegelse, bolltempo og tålamod i vårt angreppsspill. Bakåt var det også full kontroll og Tunet skapade ikke mye. Først på en kontring i slutet av perioden kvitterade de til 3-3.

Tidigt i tredje fikk Tunet spille med en man mer og gjorde der 4-3 og strax etter det også 5-3. Vi reiste oss likevel og kom i kapp till 5-5, et av disse mål kom i power play der vi var supereffektive. Fire mål på fire førsøk! I mitten av perioden agerade vi alltfør dårligt føran egen kasse og der avgjordes kampen.Men at tape mot mina kandidater til NM-gullet med tre mål er ingen skam og jeg er i stort sett fornøyd. Vi må emellertid skjerpe spillet føran eget mål. Der gjorde Tunet fem av sine mål. Det er alltfor dårligt.

Nå går vi in i siste treningsuken og jeg håper vi ska få tilbake en del syke og skadade spillere så at de her treningene blir så bra de kan frem til premieren mot Sarpsborg på lørdag.