20212223242526
27282930

Uavgjort borte mot Sarpsborg!

19.09.2009

NOR 92 overrasket innebandy Norge i ettermiddag da de tok med seg ett poeng hjem fra den vanskelige bortepremieren mot Sarpsborg i Skjeberghallen. Etter å ha ligget under etter første periode, ledet etter andre periode, endte oppgjøret til slutt 6-6.

Alexander Jaksland (bildet) noterte seg for to nettkjenninger i NOR 92's Eliteserie comeback borte mot Sarpsborg i ettermiddag.

Før denne sesongen har Sarpsborg av flere innebandy eksperter blitt kåret til en av favorittene i Eliteserien. Sarpsborg var i fjor NM finalister og tok sølv i Eliteserien. NOR 92 har blitt tippet i andre enden av tabellen og på bakgrunn av dette må det sies at Tigers-gutta har fått en knallstart på årets sesong med poeng på bortebane mot en av favorittene.

Alt for NOR(GE) (dt.no)

NOR 92 tok ledelsen i kampen med 2-0 etter nettkjenninger av Thomas Lindgren og Alexander Jaksland. Men etter at 1. periode var sluttspillt hadde Sarpsborg snudd kampen og ledet med 3-2.

NOR 92 spilte uavgjort i serieåpningen (dt.no)

I andre periode var NOR 92 etter rapporten det beste laget, vant skuddstatistikken med 11-4 og perioden med 2-0. Dermed var Eiker laget i føringen med 4-3 foran den siste perioden. Målscorere i midtperioden var Tobias Nilsson med to fulltreffere.

I siste periode greide Sarpsborg å komme ajour i målprotokollen etter at "Haiene" vant sluttperioden med 3-2. Med ca. 5 minutter igjen av kampen utligner Alexander Jaksland med sitt andre mål for dagen og dermed endte kampen 6-6 og poengdeling.

NOR 92 kaptein Tobias Nilsson ble kåret som TIgers bestemann av en jury.

Neste kamp for NOR 92 er ikke før 11. 0ktober mot Slevik hjemme i Solberghallen.

Her finner du Sjøkans kommentarer og kampfakta!