Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Tøff motstand i sesongens første treningskamper

23.08.2011

Forrige helg var NOR 92's herrelag i aksjon med sesongens første treningskamper. Det ble som ventet tøff motstand i Høyenhallen, og som også forventet var det variable prestasjoner ute på banen som det oftest er i sesongens første treningskamper.


Det ble som ventet tøff motstand for NOR 92 i Høyenhallen forrige helg. 

Tunet, Södertälje og Greåker sto for motstanden da NOR 92 spilte en treningsturnering i Oslo forrige helg. Trener Mikael Sjöqvist oppsummerer helgen som følger:

Turneringen i Høyenhallen startet for vår del med kamp mot Tunet. En kamp som skulle startet allerede kl. 17.00 og det gav oss store trafikkproblem. Vi fikk utsatt kampen noe, men når kampen startet manglet vi fortsatt noen spillere. Med andre ord var forberedelsene til den her kampen helt katastrofale. Og når Tunet scorte reden etter 13 sekunder var alt ganske tungt. Men jeg synes vi klarer at heve oss og selv om Tunet vinner klart med 10-2 (3-1, 3-0, 4-1), tar vi med oss noen positive ting. Som for eksempel at vi ikke lar oss stresses til misstak, uten klarer at spille oss ur situasjoner når Tunet prøver at sette høy press. Spillemessigt er vi helt ok, men vi skaper lite sjanser og blir litt for store i vårt forsvarsspill. Målen i denne kampen gjorde Sondre Røstgård (assist Jørgen Becher) og Simen Bendiksen (assist Victor Ekestubbe).

På lørdagen spilte vi to kamper. Vi startet mot Södertälje fra svensk 1.divisjon. Vi taper 3-7 (1-2, 1-3, 1-2), men bak resultatet ligger en bra presasjon fra vår side. Vi har til den her sesongen gjort en liten forandring i vårt forsvarsspill og har snakket mye om hvor motstanderne ikke skal få komme til avslutt. I kampen mot Södertälje fungerte dette forsvarsspillet helt perfekt. Vi låg i stort sett riktigt gjennom hele kampen. Offensivt var vi også litt bedre i den her kampen sammenlignet med den mot Tunet, men fortsatt sliter vi litt med at få til etablert angreppspill og vi tar alltfor mange feilbesluttninger i offensiv sone. Her finnes det helt oppenbart ting at jobbe med. Målen i denne kampen scoret Mathias Knutsen (Tobias Hulterstrøm), Bjørn Erik Torgersen (Victor Ekestubbe) og Jørgen Becher (Mathias Knutsen).

Noen få timer etter Södertälje-kampen var det dags for ny kamp, nå mot Greåker. Her tok vi faktiskt ledelsen, men tapte til slutt med 4-7 (2-3, 0-1, 2-3).
Infør den siste perioden låg vi an til et bra resultat, men Greåker gjorde tre lynkjappe mål og gikk frem til 6-2 og selv om vi tok oss in i kampen med to mål kom vi aldrig helt nære at få uavgjort eller en seier. Men også bak det her resultatet ligger en sterk prestasjon. Offensivt lignet kampen på de to førrige. Vi hadde en hel del ball og trillet ball helt ok, men kom ikke til alltfor mange farlige målsjanser. Defensivt var kampen meget bra. Vi ligger enda en gang riktigt i vårt posisjonsspill og dette er noe vi absollut skal ta med oss. Visst har Greåker mye ball, men mot vårt etablerte forsvar skaper de ikke veldig mange sjanser. Negativt fra denne kampen var at vi nå gjorde alltfor mange personlige feil. Vi svarer for noen ordentlige feilpass i egen sone som Greåker straffer oss for. Slikt skjer og ikke minst når man er sliten og dette var jo tredje kampen på to dager så jeg er ikke alltfor bekymret over feilen, men håper samtidigt at lærer oss at vi hele tiden må ha fokus på riktig stede og ta de riktige valgen. Målen i denne kampen scorte Kristian Becher (Didrik Grøstad), Simen Bendiksen 2 (Victor Ekestubbe hadde assist på et av målen) og Mathias Knutsen (Victor Ekestubbe).

Vi skulle siden spillt imot Sarpsborg på søndagen, men de klarte ikke at stille lag til denne kampen. Hadde gjerne tatt med meg den kampen også, men vi fikk i hvert fall tre bra gjennomkjøringer mot bra motstand og jeg fikk en hel del svar. Vi har fortsatt ting at jobbe med i vårt nye lagbygge, men jeg synes faktisk at vi ligger i rute. Nå skal vi ha to bra treningsuker frem til turneringen i Karlstad då vi på nytt får bra kvittering på hvor vi står mot bra motstand. Samtlige spillere som vær med i helgen skal ha berøm for sin moral og innsats, men ekstra moro var det at se de fire "rookiesene" Didrik Grøstad, Jørgen Becher, Eirik Holstad og Eirik Oseth som alle viste at de holder nivå.



  •