27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Fire sekunder fra uavgjort...

03.02.2011

I kveldens toppoppgjør i 2. divisjon fulgte NOR 92 og Fjerdingby 2 hverandre helt til "døra". Det var bortelaget som kom best i gang i toppoppgjøret, men NOR 92 slo tilbake.

Simen Fjerdingstad (bildet) og NOR 92's andre rekruttspillere måtte se at Fjerdingby scoret seiersmålet kun 4 sekunder før slutt.

Fjerdingby anført av trioen Raymond Evensen, Alexandersen og Nordahl kom best i gang i kveldens toppoppgjør i Solberghallen og ledet både 1-0 og 2-0 før NOR 92 fortjent nok reduserte til 1-2. Etter dette fikk NOR 92 anført av Manne Strandberg mer flyt og gikk fra 0-2 til ledelse 3-2.

Fjerdingby og eldste Evensen ville fortsatt være med på leken og hindret to målsledelse til hjemmelaget og utlignet i stedet til 3-3 før de senere tok ledelsen både 4-3 og 5-3. NOR 92 kjempet seg inn igjen i kampen mot slutten. Først var det Manne Strandberg som reduserte til 4-5 med under fire minutter igjen, før Kristian Becher ordnet 5-5 etter å ha blitt frispilt av Robert Fox drøye minuttet fra slutt. De fleste av de ca. 30 tilskuerne i Solberghallen trodde da på poengdeling, men Fjerdingby ville det anderledes og med kun 4 sekunder igjen scorer de og holder spenningen i 2. divisjon ved like da de vinner med 5-6 i en jevnspilt kamp.

Neste oppgjør for Tigers 2 er mot Drammen i Berskaughallen 18/2.