20212223242526
27282930

Gutta er klare - er du?

24.02.2011

NOR 92 har forberedt seg godt foran oppgjøret mot Bækkelaget hjemme i Solberghallen på lørdag, men trenger all den hjelp vi kan få fra tribunen! Møt opp i "Tigerdomen" på lørdag kl. 14.00 og hjelp gutta til seier og en plass i NM Kvartfinalene. Med seier over Bækkelaget i siste serierunde er vi i sluttspillet!

Blir det mer jubel på Alexander Jaksland (bildet) og NOR 92 etter kampen mot Bækkelaget på lørdag? Med seier er NOR 92 i NM Kvartfinalene.

NOR 92 har hatt en tøff periode med tre tap etter at MG10 ble slått på bortebane. Etter en begredelig kamp mot Fjerdingby hjemme (tap 6-19), løftet gutta seg mot Gjelleråsen borte selv om det også der endte med tap 3-8.

Uansett resultatet mot Gjelleråsen visste vi at seier i siste serierunde mot Bækkelaget uansett var hva som gjaldt. Vi appellerer defor til alle med et blått og hvitt hjerte, sett av to timer på lørdag og hjelp klubben i ditt hjertet til en seier over de blå/gule fra Oslo!

I borteoppgjøret mot Bækkelaget i høst vant NOR 92 med 8-6 og historisk sett har NOR 92 hatt et godt tak på Bækkelaget de få gangene lagene har møttes i våre to øverste divisjoner. I sesongen 2008/2009 (1. div.) vant NOR 92 begge oppgjørene med 10-7 (H) og 5-4 (B), mens vi må så langt tilbake som til sesongen 2005/2006 (1. div.) for å finne eneste seier til Bækkelaget, 10-5, mens returoppgjøret den gangen endte 8-8.

Mikael Sjøqvist, hva nå? Siste serierunde og det er kun seier som gjelder! "Dags for en ny kamp, en kamp som kan bli sesongens siste. Men det håper jeg selvfølgelig ikke at det blir. Vi må vinne kampen for at gå til sluttspill og vi står infør en tøff oppgave. Vi vant borte mot Bækkelaget i høst, men det var en hard og jevn kamp. Dessuten har Bækkelaget vist bra form på sluttet og kommer fra seier mot Fjerdingby. Ikke minst er det et kontringssterkt lag og det gjeller at vi er nøye med ball samt at vi steller om lynkjappt fra angrep til forsvar (og selvfølgelig motsatt også). For oss handler det om at som vanligt sette vårt forsvarsspill og vare effektive når vi får sjansene. Vi viste in i mellom senest mot GIF at vi er på riktig vei og det skal vi jobbe videre på. Treningene under uken har også sett veldig bra ut.

Vi veit at det blir sykt tøfft på lørdag, men det er jo slike kamper man vil spille og jeg gleder meg veldig til kampen. Forhåpentligvis kommer det mye folk. På lørdag er det dags at vise at vi er en stor klubb med mange medlemmer. Håper at få se mange blåkledde på tribunen!

På skadefronten er Magnus Hammarstrøm fortsatt ute. Chris Jaksland er på vei tilbake og trente på torsdag. Han sitter på benken på lørdag".

NOR 92 - Bækkelaget, lørdag 25/2 kl. 14.00 i Solberghallen (MERK TIDEN)