20212223242526
27282930

Hva skjedde.....?

14.02.2011

I går spilte damelaget kamp mot topplaget Gjøvik. Gjøvik har kun et tap denne sesongen og vi visste at kampen kom til å bli tøff. Kampen ender til slutt 10-3 til Gjøvik, og hva som skjedde i siste periode er for meg uforståelig…

Før kampen snakker vi om at i denne kampen blir det viktig å sette forsvarsspillet, og det var egentlig hovedfokuset før kampen. Kampen starter bra for vår del og Hanne gir oss 1-0 etter ca fem minutter. Perioden bølger frem og tilbake med store sjanser til begge lag, men med et lite spillemessig overtak til Gjøvik . Etter 17 minutter drar vi på oss en utvisning for avstand og Gjøvik scorer i det påfølgende powerplay. Perioden ebber ut og det er 1-1.

I pausen blir vi enige om å fortsette slik som vi gjorde i 1. perioden, men med noen justeringer bakover i banen. Og etter ca 1 minutt av perioden får vi sjansen i powerplay, men vi klarer ikke å utnytte dette til vår fordel. Kampen bølger frem og tilbake, noe som også var kjennetegnet på denne kampen. Etter ca 10 minutter tar Gjøvik ledelsen 2-1. Det skal ta 4 minutter før vi er à jour igjen, og det er Tonje som utlikner. Og i periodens siste minutt tar vi ledelsen 3-2 ved Nina og vi har serielederne i kne….

Men den gang ei. Før tredje periode snakker vi om at vi skal fortsette der vi slapp i andre periode og det var en motivert gjeng som gikk ut på banen før tredje periode. Men det som skjer etter det er for meg uforståelig. Gjøvik scorer 7 mål i løpet av periodens første 11 minutter og kollapsen er et faktum. Gjøvik scorer ytterligere et mål før perioden er omme, og vinner 10-3. Hva som skjer i denne tredje perioden har jeg ingen god forklaring på akkurat nå, og denne må vi glemme fort som fy.

Det blir nok vankelig å holde plassen nå, men vi har igjen to kamper og vinner vi disse, så er det fortsatt en mulighet. Og vi skal gjøre alt for å vinne disse kampene!! Nå er det spillefri til helgen og vi får to treningsuker før neste kamp, noe som er bra. Nå må vi brette opp ermene og stå på på disse treningene og så skal vi trykke til i de to siste kampene.