20212223242526
27282930

Kjempesmell for NOR 92

15.02.2011

NOR 92 gikk på et gedigent tap i kveldens hjemmekamp mot Fjerdingby. Før kampen var slutt sto det hele 6-19 på lystavla og ydmykelsen var et faktum. Hva skjedde var nok spørsmålet de fleste rundt hjemmelaget stilte seg selv etter kampen.

Mikael Sjøqvist (bildet) fikk mye å tenke på etter et av de største tapene i NOR 92's historie.Det startet som en dårlig aksjon film for hjemmelaget. Søvndyssende og uten engasjement og da måtte deg også gå ille med tanke på antall baklengsmål. Fjerdingby fikk lett match og hadde i praksis allerede avgjort kampen etter de første tjue minuttene.

Det startet fryktelig for hjemmelaget og Fjerdingby ga seg ikke før de kunne gå til pause med en 5-0 ledelse og de hadde i praksis allerede vunnet kampen etter 20 minutter. Anført av en meget opplagt Raymond Evensen ble ikke et blekt hjemmelag levnet en sjanse.

I starten på midtperioden fikk de ca. 120 tilskuerne et lite håp da hjemmelaget fikk en redusering allerede etter 16 sekunder, men det skulle vise seg å bare være et trøstemål. NOR 92 falt tilbake til gamle synder og agressiviteten forsvant, innsatsen ble slappere og baklengsmålene rant jevnt og trutt inn bak NOR 92 keeper Johnny Wallenius. Etter 40 minutter sto det 2-10 på tavla og verre skulle det bli.

Vi fulgte elendigheten live fra Solberghallen

Vi tenker ikke å helle salt i såret på skuffede NOR-spillere, men det som ble vist i denne kampen var rett og slett pinelig. Vi får håpe at samtlige spillere går i seg selv og analyserer først og fremst egen innsats i stedet for å peke på lagkameraten. Siste periode er bare å forbigå i stillhet og bare konstantere at også denne endte i katastrofe med 4-9 i baken og fakta var at NOR 92 har gjennomført den desidert dårligste kampen denne sesongen i og med 6-19 tapet for Fjerdingby.

Nå er det to muligheter. Enten å grave seg ned, skylde på andre og gi opp kampen om en sluttspillsplass, eller akseptere nederlaget, ta opp hansken og revansjere seg. Vi tror gutta velger det siste og ønsker å fremstå helt anderledes i sesongens to siste seriekamper. Tiden er inne for å vise hvem som vil bidra, for å bruke et gammelt velkjent begrep innen idretten, blø for drakta. I dag ble vi pissa på... og det var ingen god følelse.

Kampfakta og Sjøkans kommentarer finner du her!