20212223242526
27282930

Nok et tap for damene

11.02.2011

Søndag 6. februar spilte vi kamp borte mot Sveiva i Rommenhallen. Vi visste før kampen at Sveiva er et lag i form, og er et lag som scorer mye mål og slipper inn mye mål. Med dette i tankene, ble vi før kampen enige om at nøkkelen i denne kampen var å sette forsvarsspillet og jobbe videre derfra.

1. periode starter på verst tenkelig måte og Sveiva leder 3-0 etter ca 12 min. Grunnen til dette er at vi ikke finner våre posisjoner i forsvarsspillet og Sveiva-spillerne får stå alene gang på gang. Vi kommer mer med i siste del av perioden og når Ulrika reduserer til 3-1 får vi blod på tann. Noen minutter senere for vik nok en redusering ved Nina, og perioden ebber ut med 3-2 ledelse til Sveiva.

I pausen er vi alle enige om at dette ikke er umulig, og at vi er mye bedre enn det vi visste i 1. periode. Videre lå fokuset på å få orden på forsvarsspillet, slik at Sveiva ikke kom så lett til. 2. periode starter på samme måte som 1. periode og vi henger ikke med i vårt defensive arbeid. Sveiva scorer to ganger i løpet av de første ti minuttene og leder 5-2. Fem minutter senere vår vi en redusering ved Nina, og det som skjer etter droppen er helt uakseptabelt. Sveiva bruker 6 sekunder! på å score sitt neste mål. De vinner droppen og slår en høy ball som går gjennom hele vårt lag til en Sveiva-spiller som kan pirke ballen i mål. Kun 12 sekunder etter dette igjen reduserer Nina nok en gang, og stillingen til pause er 6-4 til Sveiva.

Vi ble enige om før 3. periode at vi skulle tette igjen bakover i begynnelsen av perioden og kjøre på, ettersom vi hadde vært bedre enn Sveiva i siste fase av periodene. I 3. perioden er det mye kriging og ingen av lagene klarer å få noe særlig overtak. I siste fase av kampen blir vi enige om å trykke litt høyere og gå for poeng i denne kampen. Men det som skjer er i stede for at vi scorer mål, så er det Sveiva som får målene og kampen ender 9-4 til Sveiva.

Vi har mye å jobbe på frem mot de siste kampene, spesielt i det defensive spillet. Det er kamp allerede til søndag igjen mot topplaget Gjøvik, og da er det viktig at dette sitter. Vi har fått trent bra på dette nå denne uken og siste treningen før kamp så veldig bra ut. Nå er det alt eller ingenting og vi skal kline til på søndag, og gi Gjøvik en real kamp om poengene.

Møt opp og støtt jentene i kampen om to nye poeng søndag 13 februar kl 17.00.