20212223242526
27282930

Tungt for damene i kringsjåhallen

02.02.2011

Det ble en tung dag for damene i bortekampen mot Akerselva 2. Vi reiste inn til Kringsjåhallen med 12 spillere, der 2 var keepere og Totte var veldig usikker før kampen.

Vi bestemte oss før kampen at vi skulle kjempe hele tiden, og ligge litt lavt i banen slik at vi ikke løp unødvendig.

1. periode synes jeg var en bra periode av oss. Vi gjør akkurat som vi har blitt enige om og følger gameplanen til punkt og prikke. Akerselva styrer
kampen og skaper de største sjansene, men vi er veldig vasse på overganger og scorer to mål som en følge av dette. 1.periode ender 2-2.

I pausen blir vi enige om å fortsette der vi slapp og fortsette å krige hele tiden. 2.periode blir ikke helt som vi hadde tenkt oss, og Akerselva avgjør
kampen i denne perioden. Første halvdel av perioden så spiller vi helt ok, men vi blir slitne etterhvert.  Som en følge av dette og at akerselva presset oss
høyere, så blir vi usikre og mister våre posisjoner i flere avgjørende situasjoner. Resultatet etter to perioder er 6-2 til Akerselva.

Før 3. periode ble vi enige om at vi skulle nullstille oss, og gå ut å vinne den siste perioden. 3. periode starter bra og vi får det første målet, etter et
kjempe skudd av Marlene. Når hun byttet hørte jeg hun si: "Jeg siktet ikke, jeg bare skjøt";) Dette gir oss litt blod på tann, men vi faller tilbake til slik
vi spilte i andre periode og Akerselva scorer 3 mål i siste periode. Sluttresultatet blir 9-3 til Akerselva.

Det viktigste for oss nå er at vi kommer på treninger og har fullt fokus, det er her vi legger grunnlaget. Det positive som vi må ta med oss fra denne
kampen er at første periode er bra, samt at vi er mye flinkere i sideforskyvningen enn vi har vært tidligere. En annen ting er at alle våre mål kommer
fra distanse, og dette er ikke noe som pleier å kjennetegne oss:)

Vi må fortsette å krige jenter, i kamp og på trening!!