Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Status foran sesongen 2011/2012

27.06.2011

Vi er midt i den så kalte "Silly Season" og også i NOR 92 blir det endringer foran jubileumssesongen 2011/2012. NOR 92 skal i 2012 markere sitt 20 års jubileum og fortsetter satsingen på yngre krefter også i jubileumssesongen. Mikael Sjøqvist har signert en ny avtale med klubben og sikrer dermed kontinuitet på trener siden. På spillersiden vender noen "gamle helter" hjem.


NOR 92 satser videre på sin ungdomsslinje og tror dette vil stabilisere klubben som en toppklubb i Norge i fremtiden. 

NOR 92 satser videre på å bygge et fundament for fremtiden basert på en grunnstamme av egen utviklede spillere. Det satses betydelige ressursers på at unge spillere i klubben skal ha topp forhold for å utvikle seg som spillere i klubbens A-lag og forhåpentligvis også representere Norge i et av våre landslag.

Vi tør påstå at vi er blant de beste i Norge på dette området.

Vi er også opptatt av kontinuitet på trener siden i klubben og derfor er det gledelig at vi har kommet til enighet med Mikael Sjøqvist om en ny 2 års avtale (1+1) som hovedtrener for klubbens A-lag. Med seg som assistent får han Tobias Hulterstrøm som vil gå inn i en rolle som spillende assistent trener. Som ny sportssjef etter Thomas Lindgren er den gamle NOR-kjempen Bent "Sila" Nilssen engasjert. Nilssen forteller til nor92.com at gleder seg til å bidra tett på laget igjen og applauderer samtidig klubbens satsing på egne unge spillere. Dessverre forsvinner Chris Jaksland (Fjerdingby) og Mads Normann (Tunet), men vi har spennede erstattere på gang, melder "Sila Nilssen". Klubben jobber videre med å styrke troppen ytterligere og forhåpentligvis lykkes vi med å få på plass noen spennede erstatninger. Videre trapper Manne Strandberg ned med spill i Bærums Verk, mens Mikael Sandin har reist hjem til Sverige. NOR-gutta hadde ikke lange pausen etter fjorårssesongen før nye økter i Solberghallen og Spenst i Mjøndalen var i gang for å gi et godt grunnlag til neste sesong. Nevnes skal også at Jørgen Becher, Eirik Oseth, Didrik Grøstad og Eirik Holstad er tatt opp som rookier i A-laget.

Flere av spillerne tar også et ansvar utenfor banen. Alexander Jaksland vil bidra i klubbens markedsavdeling og jobbe for å skaffe flere samarbeidspartnere til klubben. Jaxx har samtidig signert en ny avtale for Tigers og blir en viktig brikke sammen med alle unggutta kommende sesong.

Comeback gjør også Steffen Løvlund etter to års studier i Danmark og den tidligere U19 landslagskeeperen Anders Fanuelsen som er tilbake i klubben etter blant annet å ha spilt for Drammen i mellomtiden. En spennende nykommer blir også Victor Ekestubbe som kommer fra den svenske klubben Högalids IF.

NOR 92 trener Mikael Sjøqvist kom til Norge og NOR 92 fra svenske Mullsjø foran sesongen 2006/2007 og har nå signert på en ny kontrakt med Tigers. Hva er dine tanker foran sesongen 2011/2012 Sjøkan?

- Jeg er veldig glad for at ha fått sjansen at få fortsette mitt jobb i NOR 92 enda en sesong. Jeg ser hele min trenerroll her i klubben som en lang reise og jeg føler fortsatt at jeg ikke har kommit frem til reisens mål. Så som vi ligger rent geografisk er vi nødt til at satse på våre egne spillere og det er noe som passer meg bra. Jeg trur på at ha så mange egna spillere som mulig, men det vanskelige med en slik satsning er at ha tålmodighet. Den prosess vi er inne i akkurat med NOR må få ta tid. Derfor eg jeg meget takknemlig over klubben at jeg får enda litt mer tid på meg i det her jobbet som man kan si startet for tre sesonger siden da vi flyttet opp en haug unge talenter i A-truppen.
 
Når jeg nå går inn i min sjette sesong her i NOR gjør jeg det med overtygelsen om den her reisen går mot fremgang. Jeg har stor tru på det arbeidet vi driver med her i klubben og jeg føler at jeg selv også fortsatt har ting at utrette. Min ambisjon med neste sesong er at vi skal fortsette utvikles, både som lag og som individer. Jeg håper, og trur, at vi til neste sesong skal få frem en enda tydligere spillidè samtidigt som det aller viktigeste er at vi bestandig har en glød og intensitivitet. Både på trening og i hver kamp. Det og at vi kan høye vår kvalitet i allt vi driver med, både på trening og på kamp, og kanskje ikke minst i våre forberedelser til kamp og trening, trur jeg blir avgjørende for at vi skal nå fremgang.

Om truppen: Vi har dessverre mistet noen spillere, men sånn er det jo alltid og det er inget vi legger noen energi på. For meg er det viktigeste at fokusere på det vi har og jeg mener vi har en sterk tropp. At Steffen Løvlund kommer tilbake til oss betyr at vi får en spiller vi veit leverer mål. Steffen er en naturlig avslutter og har kvaliteter vi kommer at få stor gledje av kommende sesong.
Moro også at Anders Fanuelsen er tilbake. I sine beste stunder er "Fanu" en fantastisk keeper og jeg har stor trua på at vårt keeperteam i år kommer at sparre hverendre under hele sesongen så at uansett hvem som står har vi en god keeper i mål.
Foreløpig er Victor Ekestubbe vår eneste nye svenske. Han blir spennende at se i NOR-drakta. Victor har spilleforståelsen og tekniken som sine største styrker. Han er en virkelig playmaker som jeg trur blir en stor hit hos oss.

Jeg er som sagt veldig fornøyd med den trupp vi har per dags dato, men vi har fortsatt plass for noen forsterking og det trur jeg vi kommer at få til".

Også på ledersiden har vi sikret oss kontinuitet ved at Kjetil Becher og Terje Sandberg fortsetter som lagledere/material forvaltere og i tillegg har vi fått inn Einar Røstgård som leder for rekruttlaget i tillegg til en rolle i herrestyret. Klubben stiller sterkere enn noensinne på ledersiden og dette vil spillerene merke i forhold til at trenings- og kamphverdagen er meget god tilrettelagt.

Slik ser spillergruppa og støtteapparatet ut pr. 25. juni:

Christian Kolderup, målvakt
Kjetil Hedenstad, målvakt
Anders Fauelsen, målvakt (comeback)
Bjørn Erik Torgersen, angrep
Fredrik Ullern, forsvar
Tobias Hulterström, angrep
Mathias K. Knutsen, angrep
Jonas Sandberg, forsvar
Victor Ekestubbe, angrep (ny)
Kristian Becher, angrep
Simen Bendiksen, forsvar
Sondre Røstgård, angrep
Steffen Løvlund, angrep (comeback)
Magnus Hammarstrøm, forsvar
Simen Fjerdingstad, angrep   
Aleksander Jaksland, angrep
Per Brandt, forsvar

Rookies:
Jørgen Becher
Eirik Oseth
Didrik Grøstad   
Eirik Holstad
 
Hovedtrener: Mikael Sjöqvist
Hjelpetrener: Tobias Hulterstrøm
Lagledere/Material forvaltere: Kjetil Becher og Terje Sandberg
Sportssjef: Bent Andre Nilssen
Leder rekrutt: Einar Røstgård.



  •