20212223242526
27282930

Exit i NM semifinalene

27.03.2011

Både NOR 92's G15 og G19 lag tok seg greit videre fra lørdagens NM puljespill, men i NM semifinalene ble det stopp for begge våre lag og dermed spilles NM finalene 2011 uten at NOR 92 er representert på banen i G15 og G19 finalene i Rykkinnhallen om 14 dager.

NOR 92 tok seg greit videre fra lørdagens puljespill, men i søndagens semifinale mot Tunet måtte gutta se seg slått etter sudden death og straffer.

NOR 92 var både deltakere og arrangører av helgens NM G19 puljespill. Arrangementet i Solberghallen og Mjøndalshallen forløp som planlagt. Sportslig hadde hjemmelaget ambisjoner om å spille seg frem til en NM finale. Denne drømmen ble lagt i grus etter en semifinale mot Tunet som hjemmelaget ledet med to mål langt ut i siste periode. Men dessverre ga gutta fra seg initiativet i kampen og lot først Tunet redusere og utligne. Dermed sto det 4-4 etter 60 minutter og lagene måtte ut i "sudden death" Denne forble målløs og dermed måtte det straffer til for å kåre et finalelag. Her viste Tunet seg som det beste laget og vant straffekonken med 3-0 og sendte dermed NOR 92 hodestups ut av NM sluttspillet.

NOR 92's resultater i NM G19
Grei/Målløs - NOR 92 0- 1 (0-1, 0-0)
Lye - NOR 92 4-10 (2-7, 2-3)
NOR 92 - Sveiva 0-11 (0-3, 0-8)
NM Semifinale Tunet - NOR 92 5-4 (1-1, 1-2, 2-1, 0-0, 3-0) str.

Då har den värsta besvikelsen lagt sig efter helgen och jag ska pröva mig på en liten uppsummering. Man kan väl kanske säga att vi blev ett nummer för små. Nästan är nog ett bra uppsummeringsord. Vårt mål var NM-final och när målet inte blir uppnått ska man givetvis vara besviken. Jag tycker vi la ett gott grundlag på lördagen då vi vann de matcherna vi behövde. Vi fick möjlighet att vila spelare när vi kunde och allt kändes riktigt bra inför söndagens semifinal. I semifinalen kändes det väl också ganska bra och kontrollerat fram till vi leder med 4-2 i sista perioden. Plötsligt vågar vi inte längre spela innebandy och anfallen blir mer och mer sporadiska. Det känns lite som vi ger bort matchen. Tunet pressar oss högre upp i banan och det är något vi också har slitit med tidigare. På slutet av matchen blir belastningen i tillägg hög på en del av våra spelare. Att det till slut slutade oavgjort var nog rättvist. Efter en mållös förlängning kom avgörandet på straffar. Här såg det dessvärre ut som vi var mer rädda för att förlora än att vi hadde mod till att vinna. Våra toppar i semifinalen var Simen Bendiksen och Mathias Knutsen. Ska man analysera lite extra så var det för få som kom upp på allra högsta nivå i denna match. I en lite tunn stall så hade vi behövt alla på maxnivå. Under helgen gladde mig dock Eirik Oseth lite extra. Lägg det namnet på minnet. Till slut vill jag gratulera Tunet med finalplatsen. Att laget stort sett är bestående av spelare födda 1993 och yngre är inget annat än imponerande. Vi kan lära av deras mentalitet. Jag tror till exempel att dem hatar att förlora mer än vi...

Også vårt G15 lag var denne helgen i aksjon i Skjeberghallen hvor NM G15 puljespill ble arrangert. Også her hadde NOR 92 ambisjoner om å spille seg helt frem til en NM finale, og vi fulgte også denne planen helt frem til semifinalen hvor det ble stopp mot forrige helgs Tigers Cup vinnerer Gjelleråsen. Etter at det sto 1-1 etter første periode, gikk GIF opp i en 2-1 ledelse som sto seg ut midtperioden. I stedet for at Tigers klarte å hente inn GIF, var det laget fra Nittedal som trakk det lengste strået og vant siste perioden med 1-0 og kampen med 3-1.

NOR 92's restultater i NM G15
NOR - Pors 7- 3 (1-2, 6-1)
Vår første NM kamp, og guttene bruker ca 1.omgang på å komme i gang med spillet sitt. Blir liggende bakpå i perioder, men gutta snur kampen, og vinner kontrolert etter at Pors får en spiller utvist i 5 min, da han ikke er oppført på kampskjemaet.

Lye - NOR 92 0- 9 (0-4 ,0-5)
Nå er gutta tent, og i full vigør fra start. Alle bidrar meget positivt, og flere melder seg på i poengsammenheng. Kampens høydepunkt er at Simen Breidablikk kan debutere som keeper på G15, og han er nå den eneste G15 keeperen som har holdt nullen i hele sessongen!!

Sarpsborg - NOR 92 4- 3 (3-2, 1-1)
Dette skulle bli seriefinaen i innledende runde, og taperen ville måtte møte GIF i en semifinale. Gutta var tente, men vi gjør noen småfeil, som vi blir straffet for, og Hjemmelaget får styre deler av kampen. I tilegg til at det blir en tøff kamp, bidrar dommre og sekreteriat med til stunder grov forskjellesbehandling av lagene på banen. Men kort oppsumert, så vant det beste laget puljefinalen.

NM semifinale GIF Fighters - NOR 92 3-1 (1-1, 1-0, 1-0)
Nok en gang var det duket for ett oppgjør med GIF, og vi får en scoring mot oss allerede etter 37 sekunder. Gutta reiser seg etter denne kalddusjen og etter 1 periode står det 1-1. GIF øker sin  ledelse først til 2-1 og så til 3-1, og vi får aldri uttelling på våre sjanser. Sesongen sett under ett, var dette vår desidert beste kamp mot GIF, men vi kan desverre ikke annet en å gratulere GIF med seieren, og ønske dem lykke til i finalen.

Turneringen sett under ett, må sies og ha vært en flott avrunding av sesongen 10-11, og våre gutter har gjort en bra figur i både serie og cupspill sesongen igjenom.
Regner med at gutta gkør seg bemerket både i serie og cup også til neste år!!

Ok, det ble ikke noen NM finale på lagene fra NOR 92 som var i aksjon denne helgen, men vi hadde begge våre lag i en semifinale og vi hadde så absolutt mulighetene til å gå helt til en finale, men lykkes ikke helt denne gangen.