27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

SERIEGULL!!!

29.03.2011

NOR 92's G12 Hvit fulgte opp med seier i sesongens siste kamp mot Tunet og vant dermed seriegull på bedre målforskjell enn GIF Fighters. Sesongens siste kamp ble sett av nesten 150 tilskuere i Solberghallen og gutta sviktet ikke sine supportere og vant et målrikt oppgjør med hele 11-0!

NOR 92's G98 Hvit innfridde i sesongens siste hjemmekamp mot Tunet og vant en målrik kamp med 11-0 og dermed kunne gutta juble som seriemestere sesongen 2010/2011.

Det har vært en spennende sesongavslutning for begge NOR 92's G12's lag i serieinnspurten og på søndag ble innsatsen kronet med seriegull for vår G12 lag i 2. divisjon, NOR 92 G98 Blå. Vårt G12 lag i 1. divisjon vant også seriefinalen mot GIF Fighters på lørdag med 5-2 og dermed var veien åpen for seriegull med seier mot Tunet i sesongens siste kamp.

Trener Caj Holm fortalte gutta foran kampen at vi skulle gjøre akkurat som vi pleier. Ikke noe hokuspokus, bare gjennomføre det vi har trent på hele sesongen. Gutta var nok allikevel litt spenste da tribunen i Solberghallen var velfylt og det var en spent spenning foran kampstart. Den ble litt roligere da Oliver Kylland allerede etter 1.50 sendte hjemmelaget i føringen etter å ha blitt spilt frem av Simen Aspeholen. Og da Jørgen Ripel fulgte opp med 2-0 etter 4.04 etter å ha bli assistert av Henrik Gommerud, hadde vi fått den åpningen vi håpet på! Simen Aspeholen fulgte opp med 3-0 etter pasning fra Oliver Kylland kun 27 sekunder senere og dermed så det ut til å gå veien! Etter dette fortsatte hjemmelaget kjøret mot Tunet målet, men en god Tunet keeper og litt slurvete avslutninger førte til at resultatet sto seg til første pause.

I andre periode ble vi enige om å fortsette det høye presset, være tolmodige og rulle ball. I stedet fikk vi en 2 minutters utvisning for gjentatte forseelser og dermed reduseringsmulighet for Tunet. Men i stedet for redusering var det Anders Kristiansen som tok saken i egne hender og la på til 4-0 i undertall etter 19.42. Akash Singh ville også være med på moroa og fra sin back posisjon fyrte han av et skudd som gikk rett i kassa fra nesten midtbanen! Da hadde vi kun spilt i 22.03 og Tigers ledet 5-0! Stemningen var stor fra tribunen og gutta ble inspirert til ytterligere innsats. Etter 23.24 var Oliver Kylland frempå og scoret sitt andre for dagen, fremspilt denne gangen av Bård William Olsen. Periodens siste mål kom med drøye minuttet igjen og målet ble scoret av Jørgen Ripel etter assist fra Henrik Gommerud. Perioden ender 4-0 og vi leder med betryggende 7-0 foran siste periode.

I pausen oppsummerer Caj med at han var fornøyd med det gutta hadde prestert, men at han i siste periode ville se flere overlapp i angrepssonen. Caj manet også gutta til å holde posisjonene og ikke falle for fristelsen til å føre ballen for mye. Etter 33.34 gjør Oliver Kylland 8-0, assistert av Simen Aspeholen og etter 38.15 er samme spiller frempå og gjør 9-0, denne gangen uten assistanse. Med snaue fem minutter igjen fullfører Oliver sitt hattrick og gjør sitt femte mål for kvelden da han nok en gang blir servert av Simen Aspeholen. Med under to minutter igjen av kampen setter Jørgen Ripel sitt tredje mål for kvelden etter assist fra Henrik Gommerud og fastsetter med det målet sluttresultatet til 11-0! Det skal også noteres at keeper Sindre Rafnung holdt nullen nok en gang og har gjort det i fire av de fem siste kampene, og han har kun sluppet inn 3 mål siden nyttår!!! Noen bedre?

Tabellen 1. divisjon, G12

Jubelen kunne dermed slippes løs og gutta var seriemestere 2010/2011 til stor jubel fra tribunen. Leder i NOR 92 Lars Gunnar Larsen sto for utdeling av pokaler til begge lag og velfortjente medaljer for seriemesterskapet.

Kampfakta og Caj's kommentarer finner du her

En fantastisk sesong går mot slutten og nå gjenstår kun kampen mot foreldre laget på torsdag og deretter rundes det hele av med avslutningsfest på Lizzy's Pizza før vi kan sette strek for jubel sesongen 2010/2011.

nor92.com gratulerer begge vår G12 lag med seriemesterskapet og en fantastisk sesong!