20212223242526
27282930

Seriemestere x2!?

28.03.2011

NOR 92's G12 lag i 2. divisjon gjorde ingen feil da de møtte Tunet 2 i sesongavslutningen i Høyenhallen på søndag. Laget vant kampen som ble en målfest med hele 15-7 og kan dermed tituelere seg som seriemestere 2010/2011. På tirsdag kan klubbens andre G12 lag også bli seriemestere i 1. divisjon om Tunet blir slått i sesongens siste kamp i Solberghallen.

NOR 92's G98 Blå avsluttet sesongen med storseier over Tunet 2 i Høyenhallen på søndag. Dermed kunne gutta slippe jubelen løs og feire seriegull i 2. divisjon sesongen 2010/2011.

NOR 92 Blå innfridde mot Tunet 2 og kunne etter sluttsignalet slippe jubelen løs for sitt første seriegull!

Tabellen 2. divisjon, G12

Etter en meget bra 1. periode hvor vi tar ledelsen 1-0 etter snaue 6 minutter, gir vi oss ikke før det står 5-0 på tavla etter en meget god 1. periode.
Vi fortsetter kjøret i 2. periode og går raskt opp til 8-0 før noen slår av bryteren. Hva skjedde da gutter, var seieren innkassert allerede? Vanskelig å si hva gutta tenkte, men på under fire minutter har Tunet redusert hele 5 ganger! Vi vurderte en time out, men siden det gjensto litt over 2 minutter til pause ventet vi. Gutta tar seg sammen i sluttminuttet av perioden og setter 9-5 som også står seg til pause.
Etter en alvorsprat i pausen hvor gutta klart fikk beskjed om at kampen varer i tre perioder, ble det igjen fart på sakene. Allikevel var det Tunet som nok en gang reduserer til 6-9, gir vi gass og gir oss ikke før det lyser 7-15 på lystavla!

Seier i kampen og seriemesterskap var sikret! Fantastisk bra gutter!

På tirsdag kan også klubbens andre G12 lag bli seriemestere, denne gangen i 1. divisjon. Etter at gutta innfridde i toppkampen mot GIF Fighters borte i Lihallen på lørdag med seier 5-2, er det kun seier som gjelder i siste seriekamp mot Tunet hjemme i Solberghallen.

Tabellen 1. divisjon, G12

Etter at NOR 92 tapte med 3-2 i serieåpningen mot GIF Fighters har begge lagene gått ubseiret gjennom serien før det var klart for returmøte i Lihallen på lørdag. Forutsetningene var klare. Med seier eller uavgjort var GIF Fighters seriemestere, mens for NOR 92 var kun seier godt nok og i tillegg må Tunet slås i siste serierunde førstkommende tirsdag. Selv om gutta fikk en god start og tidlig ledelse, var det tydelig at gutta var spente og litt nervøse og vi kan vel ikke si at slagplanen ble fulgt til punkt og prikke. Lagene følger hverandre til 2-2, men så rykker Tigers fra i midtperioden og leder med 4-2 foran siste periode. Her satser GIF på lange baller, men NOR 92 viser styrke, spiller tolmodig og fastsetter sluttresultatet til 5-2 før sluttsignalet lyder.