20212223242526
27282930

Sviktet i 2. perioden - nytt tap mot Sarpsborg

05.03.2011

Etter en jevn åpning på den andre NM kvartfinalen mot Sarpsborg hvor bortelaget ledet knepent med 2-1, sviktet NOR 92 fullstendig i midtperioden og tapte kampen på grunn av dette. En god siste periode av hjemmelaget forhindret en total fornedrelse på hjemmebane.

Tobias Hulterstrøm (bildet) noterte seg for ett mål da NOR 92 tapte NM kvartfinale 2 i Solberghallen lørdag ettermiddag.

Sarpsborg kom til Solberghallen med seier 8-5 i fra oppgjøret i Skjeberghallen og fikk også den åpningen de ønsket seg når de tok ledelsen med 1-0 i Solberghallen. NOR 92 kom derimot tilbake og kunne utligne til 1-1 etter at Manne Strandberg ekspederte ballen i mål. Det var to angrepsvillige lag som begge ønsket seieren i denne NM kvartfinale nummer to. Mot slutten av perioden tok Sarpsborg en ledelsen de tok med seg inn i garderroben etter de første tjue minuttene.

Vi fulgte kampen live her

Hendelsene i midtperioden skulle vise seg å bli helt matchavgjørende. En fryktelig periode fra hjemmelaget. Sarpsborg økte ledelsen fra 2-1 til 5-1 før hjemmelaget ble tildelt først en 2 minutters utvisning og deretter raskt etterpå en 5 minutters utvisning. Dette untnyttet Sarpsborg maksimalt og NOR 92 klarte ikke å stå i mot i hverken 3 mot 5 og senere en lang periode i spill 4 mot 5. Sarpsborg ledet etter utvisningene med 8-1 før hjemmelaget pyntet på resultatet før midtperioden var slutt etter at Manne Strandberg scoret sitt andre for dagen.

Sarpsborg for gode for NOR 92 (dt.no)

I siste perioden fikk NOR 92 en god åpning med to scoringer av Michael Sandin og Tobias Hulterstrøm som bragte hjemmelaget litt nærmere i målprotokollen med 4-8. Hjemmelaget klarte ikke å score flere mål i sisteperioden, men Sarpsborg fastsatte sluttresultatet til 4-9 før kampen var slutt. Sarpsborg var det beste laget og vant fortjent, mens hjemmelaget må analyserer hva som kollapser når bortelaget går fra 2-1 til 8-1 på under tjue minutter.

Kampfakta og Sjøkan's kommentarer fra oppgjøret finner du her

Det var i midtperioden kampen ble tapt og nå må gutta vise hva som bor i de når de reiser ned til Sarpsborg i neste uke for å holde liv i NM drømmen.