20212223242526
27282930

Nok en midtperiode som ødela

20.10.2011

Akerselva på hjemmebane var en kamp NOR 92 skulle vinne for å ta seg bort fra bunnplasseringen i Eliteserien. Det begynte som ofte tidligere denne sesongen lovende og det sto 3-3 etter 1. periode, men etter nok en dårlig midtperiode ledet Akerselva 8-4 før siste periode og det så meget vanskelig ut.

Det ble ingen jubel for Alexander Jaksland (bildet) og de andre NOR-gutta i den viktige hjemmekampen mot Akerselva. Det kan snu når vi møter Målløs/Grei på bortebane kommende lørdag. (foto: innebandy.no)

I siste periode viste gutta stor moral og jobbet seg sakte, men sikkert inn i kampen igjen. Når Mathias Knutsen med syv minutter igjen av kampen utligner til 8-8 hadde hjemmelaget stort håp om å ta sesongens første poeng. Men Akerselva slo tilbake drøye minuttet senere, før Steffen Løvlund gir fornyet håp med sin 9-9 utligning kun 4,40 før sluttsignalet. Dessverre for hjemmelaget holdt det ikke helt inn denne gangen heller, Akerselva tar ledelsen 10-9 kun 1,42 før sluttsignalet og senere 11-9 i åpent mål 4 sekunder før slutt da NOR 92 hadde tatt ut keeper i et desperat forsøk på en utligning i spill 6 mot 4.

Kampfakta og kommentarer finner du her.

Tapet føltes selvfølgelig utrolig tungt og surt for NOR 92 som nå må se at Akerselva (8 poeng) sannsynligvis ikke lenger er blant de lagene som kommer til å kjempe om å unngå å bli blant de tre lagene som rykker ned. Målscorere for NOR 92 var: Mathias Knutsen (4), Steffen Løvlund (4) og Simen Bendiksen (1).

Det er lett å miste motet etter 6 strake tap, men vi skal huske at 5 av de har kommet mot lag som vi heller ikke slo i fjor så slik sett er det ingen krise. Men tapet mot Akerselva var en stor strek i et regnestykke som handler om å til slutt unngå å være blant de tre lagene som rykker ned.

Vi fulgte kampen LIVE her

Nå gjelder det å være iskald, jobbe hardt videre og selvfølgelig må vi tette igjen bakover på en helt annen måte enn hitill i sesongen. Vi har sluppet inn i snitt mer enn 10 mål pr. kamp og da blir det vanskelig å vinne kamper.

Allerede til lørdag er det en ny viktig kamp på programmet, Målløs/Grei på bortebane. Nå er det bare å nullstille, lade kanonene og ha troen på at vi kan spille 60 minutter uten å gi motstanderen de lette målene som vi har gjort hittil.

Lærer vi av våre feil er det gode muligheter for mange poeng i de neste kampene!