20212223242526
27282930

Seier i generalprøven!

09.09.2011

Torsdag kveld tok NOR 92 i mot en av favorittene i 1. divisjon, Haugerud, til treningskamp i Solberghallen. Haugerud har hatt sterke resultater i sin sesongoppkjøring med blant annet seier over Akerselva og uavgjort mot Sagene. NOR 92 på sin side har møtt knalltøff motstand i alle sine oppkjøringskamper og sto foran oppgjøret mot Haugerud uten seire.

NOR 92 kaptein Alexander Jaksland (bildet) kunne juble for seier i generalprøven.

Nå er ikke seire i treningskamper nødvendigvis det som gir gode resultater senere i sesongen, men det er selvfølgelig viktig for selvtilliten med en seier og derfor var det nok bra timing at generalprøven før seriestarten mot Fjerdingby neste helg endte med seier til NOR 92.

Trener Mikael Sjøqvist uttalte følgende til nor92.com etter kampen: "det var utrulig deilig at vinne. Vi trengte en seier in i seriespillet!"

NOR 92 - Haugerud 6-5 (3-0, 2-2, 1-3)
Mål NOR 92: Simen Bendiksen (Alexander Jaksland), Alexander Jaksland (Simen Bendiksen), Sondre Røstgård (Alexander Jaksland), Tobias Hulterstrøm (Fredrik Ullern), Simen Fjerdingstad (Victor Ekestubbe).

Mikael Sjøqvist oppsummerte videre kampen som følger: Starten av kampen er jeg veldig fornøyd med. Allt det vi ville jobbe med under kampen gjorde vi akkurat slik vi snakket om. Vi hadde bra bevegelse og klarte at spille opp ballen slik vi ønsket. Vi klarte også at bruke de rom som fantes i Haugerud-forsvaret. Tre mål blev det også og det føltes som om vi hadde full kontroll.

Det fortsatte vi ha i andre perioden da vi ganske tidlig gjorde 4-0. Første ti av andre perioden var bra fra vår side. Vi spillte med stor kontroll og bra bevegelse. Men siste halven av perioden var ikke noe bra. Plutselig falt vi ur rammene våre og begynte å stresse i spillet og ikke minst slurve i passningene våre.

Denne tendensen fortsatte i siste perioden. Et problem vi hadde i siste halven av kampen var at vi slapp in mål så fort vi selv scoret. Der har vi litt mentale ting at jobbe med. I hele siste perioden var Haugerud bedre en oss. De fikk til sitt pressespill og fikk oss at gjøre mange personlige feil. Det blev riktigt stirrigt mot sluttet av kampen, men vi klarte at komme ur det og vinner med 6-5.

Resultat er ikke det viktigeste i treningskamper, men likevel var det utrulig deilig at få en seier at ta med oss in i seriespillet. Vi har fortsatt en del at jobbe med, men den her kampen viste at vi er på riktig vei.