Tung premiere for NOR 92

17.09.2011

Et ungt og urutinert NOR-lag reiste til Marikollhallen og møtet med Fjerdingby som underdogs. Og forskjellen mellom lagene ble tidlig tydelig. Fjerdingby er av de fleste tippet som de største favorittene til å ta hjem begge titler denne sesongen satte standarden fra start.

Det ble ingen hyggelig ettermiddag i seriepremieren for Mathias Knutsen og Tobias Hulterstrøm da NOR 92 gjestet seriefavorittene Fjerdingby.

En raskt titt på hos diverse bettingselskaper fortalte raskt hvem som var de store favorittene i ettermiddagens oppgjør mellom Fjerdingby og NOR 92. Og hjemmelaget levnet aldri NOR 92 noen sjanse i seriepremieren.

Braktap for NOR 92 (dt.no)

Hjemmelaget ledet oppskriftsmessig med 3-1 etter første periode og var også best i midtperioden hvor de økte sin ledelse til 6-1 før de siste tjue foran skuffende 51 tilskuere i Marikollhallen. Flere på tribunen burde man forvente i en seriepremerie uansett motstand...

Tredje periode ble et mørkt kapittel for Tigers som måtte se hele 7 baklengsmål renne inn i eget mål, mens de selv kun maktet og sette en scoring bak Fjerdingby's keeper.

Dermed endte seriepremieren på verst tenkelig måte med et stortap på 13-2 for et NOR-mannskap som i perioder var i overkant gavmilde i sitt spill.

Målscorere for Tigers var Mathias Knutsen og Fredrik Ullern.