27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Poengdeling borte mot Fredrikstad

16.02.2013

Jevnt og spennende. Slik oppsummerer vi kampen mellom Fredrikstad og NOR 92 i 1.divisjon. En kamp der resultatet ble 5-5.

Fikset poeng. Med bare to minutter igjen satte Steffen Løvlund inn 5-5. Et mål som reddet ett
poeng for NOR 92 borte mot Fredrikstad.

Forrige møte mellom NOR 92 og Fredrikstad sluttet 9-9. Ikke heller denne gangen klarte NOR å vinne.
- Det er for mange som ikke har dagen i dag, men vi gir aldri opp og at det bli uavgjort er rettferdig, oppsummerer NOR-trener Bjørn-Erik Thorp.
Den første perioden var jevn, både i forhold til spill og til sjanser. Men de sjanser Fredrikstad skapte kom som oftest etter feil fra NOR 92.
Blant annet 1-0-målet kom etter slurv fra gjestene. Da hadde det ikke gått mer enn ett minutt av kampen.
Spillemessig la seg Fredrikstad ganske lavt og det var NOR som styrte spillet. Etter 11 minutter kom endelig også et mål. Fredrik Ullern fant Mathias Knutsen som klinket ballen i mål.
Ikke lenge etter dette kom også 2-1 for NOR 92 da Steffen Løvlund satte inn ballen etter en fin frislagsvariant.
Men så var det dette med slurv. Ett skudd i dekkende Fredrikstadspillere gav ny kontring for vertene og det ga 2-2.
Det resultatet sto seg helt frem til første periodepause.
Skal vi summere første perioden gjør vi det gjennom å si at det var jevnt, noe også skuddstatistikken, 8-7, beviser.

Reddet NOR-poeng (dt.no)

Det jevne spillet fortsatte i andre perioden og det gjorde dessverre også personlige feil fra NOR 92. Fem minutter inn i perioden mistet gjestene ballen på feil sted og plutselig var Fredrikstad i ledelsen med 3-2.
Og det var hjemmelaget som var det beste laget i en periode der tempoet gikk ned sammenlignet med første perioden.
- Fredrikstad lå veldig defensivt i denne kampen og gjorde det bra. De klarte også å dra ned tempoet. Samtidig var det for mange hos oss som ikke var logget på i denne kampen, mener Bjørn-Erik Thorp.
Mot sluttet av perioden fikk NOR 92 spille power play to ganger rett etter hverandre. Her har laget vært veldig effektive i det siste og selv om Fredrikstad klarte de første to minuttene ble det til slutt mål. Ikke uventet kom assisten fra Alexander Jaksland som passet inn til Kristian Becher.
- Vi skapte masser av sjanser i de power play vi hadde, men klarte ikke å få inn ballen. Men til slutt ble det ett mål, konstaterer Alexander Jaksland.
Ett viktig og psykologisk mål da det kom bare sekundet før Fredrikstad ble fullt lag.

Kampfakta Fredrikstad - NOR 92

Det var med andre ord helt åpent foran tredje perioden. En periode der spillet bølget frem og tilbake. Noe som Fredrikstad til å begynne med behersket best. Etter et frislag tok også vertene ledelsen med 4-3 og deretter bare fortsatte hawaii-spillet.
Men NOR 92 hadde ikke gitt opp og selv om spillet ikke helt fungerte slik det skulle kom 4-4. Dette på en kontring der Simen Bendiksen brøt ballen og spilte den til Kristian som scoret sitt andre mål for dagen.
Mot slutten skulle det bli skikkelig spennende og dramatisk. Først tok Fredrikstad ledelsen med snaue tre minutter igjen av kampen, men vertene fikk ikke juble mer enn i et lite minutt. 17.55 inn i perioden banket nemlig Steffen Løvlund inn ballen og det sto 5-5 på resulttavlen.
- Jeg synes det er sterkt av oss at vi aldri mister troen. Vi gir oss ikke og jeg er fornøyd med at vi klarte å sette inn kvitteringen så kjappt etter deres mål, sier Bjørn-Erik Thorp.
Dette ble også sluttresultatet i denne spennende kampen og på nytt viser det seg at NOR 92 sliter med å vinne innebandykamper over Fredrikstad. En trend som vært ganske tydelig de siste sesongene.
- Vi hadde faktisk en bra sjanse på frislag helt mot slutten av kampen der vi kunne avgjort. Gjennom hele kampen skaper vi mange sjanser og egentlig er vi gode nok til å vinne, men jeg syntes likevel det er rettferdig med uavgjort, oppsummerer Bjørn-Erik Thorp.
Neste kamp for Tigers er hjemme mot Homlia  neste søndag i Solberghallen.
- Det blir spennende, konstaterer Bjørn-Erik Thorp.