27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Storseier for NOR når Vålerenga kom på besøk

10.02.2013

Mange trodde det skulle bli en jevn kamp. Det ble det ikke. NOR 92 vant med hele 16-6 hjemme mot Vålerenga.

Uventet storseier. Henning Larsson og de andre i NOR 92 vant klart når Vålerenga kom til
Solberghallen. Hele 16-6 ble det til slutt.

Vålerenga kom til denne kampen med en fjerde plass og flere imponerende resultater, blant annet seier mot Bækkelaget.
Av den grunn lå det litt spenning rundt denne kampen. Og når Vålerenga scoret allerede etter 24 sekunder var det nok mange som trodde at dette skulle bli en jevn kamp.
Slik ble det ikke.
Rett etter 0-1 skøt Simen Bendiksen inn ett ikke altfor hardt skudd som fant veien inn i Vålerengamålet.
Det ble starten på en målfest i den første perioden.
Med bra balltempo, stor effektivitet og ett ganske svakt keeper-spill fra Vålerenga førte NOR 92 kampen og vertene gjorde litt som de ville.
Vålerenga kom til kampen med en plan om å spille lavt forsvar og så bare lempe ballen på mål og kjempe inn ballene.

NOR 92 TV:
Intervju med Simen Bendiksen etter kampen

Alexander Jaksland med 8 assist mot Vålerenga

Bjørn-Erik Thorp oppsummerer

Dette klarte ikke laget og at NOR ledet 7-1 etter første perioden var helt greit.
- Vi starter kampen veldig bra og ballen går fort. Vi er også effektive, sier Bjørn-Erik Thorp.
Perioden sluttet også litt dramatisk da Vålerenga dro på seg flere utvisninger. Blant annet snakket keeper Kristoffer Østergren på seg et rødt kort.
NOR fikk avslutte perioden i spill fem mot tre og startet den andre perioden i power play.
Hvis ikke kampen var over før detate ble den det helt klart etter overtalls-spillet.
Riktignok scoret Vålerenga ett mål i spill i undertall, men NOR scoret tre og stillingen var altså 10-2 tidlig i andre perioden.
Hele perioden ble veldig urytmisk og kvaliteten på spillet ble ødelagt av mange utvisninger for begge lagene.
Som følge av dette ble tempoet lavt og NOR 92 trengte ikke å spille bra for å lede med hele 13-3 etter to perioder.

Kampfakta NOR 92 - Vålerenga

Vålerenga skal ha for at laget aldri ga seg helt, men prøvde så godt de kunne i siste perioden. En periode som ikke akkurat ble noe spennende. Begge lagene var klare over at kampen var ferdig og det så mest ut til å handle om å spille av kampen.
Når kampen vel var over sto NOR 92 som vinnere med soleklare 16-6... Og med to nye poeng er laget tilbake på toppen av tabellen.
- Tabellen er jeg ikke så opptatt av, men jeg er opptatt av å vinne kamper og det håper jeg vi skal fortsette å gjøre, sier Bjørn-Erik Thorp.
Neste kamp for NOR 92 er borte mot Fredrikstad kommende lørdag.
- Der har vi litt å hevne etter 9-9 forrige gang, slutter Bjørn-Erik Thorp.