27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Herrene startet året med ny seier

12.01.2013

En ujevn prestasjon. Men to poeng. Slik summerer 7-5 for NOR borte imot Lillestrøm.

Måljubel. Syv ganger kunne NOR-spillene gratulere hverandre etter mål borte i mot Lillestrøm.
Kampen sluttet med seier 7-5.

I siste kampen før jul tok NOR to poeng uten å imponere. Litt av det samme fikk vi se i den første kampen på det nye året. «Vi var veldig opp og ned i denne kampen, men det viktigste var to poeng», summerer NOR-treneren Bjørn Erik Thorp.
Hjemmesterke Lillestrøm åpnet kampen best og tok ledelsen etter fem minutters spill. Men så tok NOR kontrollen og gikk frem til hele 5-1. «Første ti minuttene spiller vi veldig bra. Da har vi fart på ballen og løper mye, forteller Bjørn-Erik Thorp.
Da så det ut til at NOR skulle gå til periodepause i en stor ledelse og i full kontroll. Slik ble det nå ikke. Plutselig slappet bortelaget av og det holder ikke i mot Lillestrøm. Vertene avsluttet perioden med tre strake mål og plutselig var det bare 5-4 etter en periode. «Vi ble stillestående og mistet ballen på feil steder. Mange personlige feil gav de sjanser og mål».

NOR 92 opp på tabelltoppen (dt.no)

Også etter to perioder var stillingen faktisk fortsatt 5-4 for NOR. Andre perioden ga nemlig ikke mål til noe av lagene. «Det var stillingskrig i den perioden og begge lagene var dårlig. Det var en periode med lavt tempo», sier Bjørn-Erik Thorp.

Poengligaen NOR 92

Ikke heller under tredje periodens første ti minutter klarte noen av lagene å score. Men etter 11 minutter styrte Steffen Løvlund inn et skudd fra Simen Bendiksen. Tre minutter etter det kom også 7-4 da Henning Larsson på kort hold satte inn ballen etter assist fra Steffen Løvlund. «Jeg synes vi skjerpet oss i tredje perioden og da føler jeg at vi hadde kontroll på kampen», sier NOR-treneren. 30 sekunder før slutt reduserte vertene til 5-7 og skapte litt nerver i sluttet av kampen. NOR klarte likevel å stå imot og kunne juble over to nye viktige poeng.
«Det målet kom så seint så det var aldri noen fare. Vi var som sagt litt opp og ned i denne kampen, men viktigst var å ta to poeng. Nå lader vi om til kamp på fredag, borte imot Øreåsen, oppsummerer Bjørn-Erik Thorp.
Seieren betyr at NOR går opp i serieledelse. Det skal sies at Bækkelaget da har en kamp mindre spilt.