2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

03.03.2013

Mange spillere borte. Likevel hadde NOR 92 ingen som helst problem med å vinne borte mot Bærums Verk.

Storspilte. Magnus Sjøstrand fikk sjansen fra start mot Bærums Verk. Og som han tok den
sjansen! Fire mål og en assist ble det fra Magnus. NOR 92 vant med hele 13-0.

Det var et merkbart redusert NOR 92-lag som dro til Rykkinhallen denne søndagskvelden. Fra tidligere er Jørgen Becher ute med kneskade og til denne kampen måtte NOR 92 dessuten stille uten Fredrik Steiner, Eirik Oseth, Henning Larsson og Didrik Grøstad.
Men med spillere ute er det andre som får sjansen til å vise seg frem.
Som Magnus Sjøstrand for eksempel. Han startet denne kampen og takket for tilliten. Etter tolv minutter var det nemlig han som åpnet målkontoen for NOR 92 i denne kampen. Etter å ha fått ballen fra Kristian Becher satte Magnus inn 1-0 fra kort hold.
Så langt var det gjestene som hadde styrt kampen fullstendig. Det eneste som manglet så langt var mål og det fikset altså Magnus Sjøstrand.
Bare minutter etterpå kom også 2-0 fra Steffen Løvlund.

Kampfakta Bærums Verk - NOR 92

Det resultatet stod seg perioden ut. En første periode der NOR 92 var helt overlegene sine motstandere. Noe skuddstatistiken 18-3 for NOR tydelig viser.
Også i andre perioden var NOR-dominansen stor. Og nå ikke bare spillemessig, men også målmessig. Perioden startet med at Alexander Jaksland gjorde sitt først mål etter comebacket.  Det målet var det første av fem fra bortelaget i den andre perioden.
De andre målene i perioden ble scoret av Steffen Løvlund, Chris Jaksland, Bjørn-Erik Torgersen og Jonas Sandberg.
Sies skal at NOR 92 også kunne koste på seg å bomme på en straffe (Steffen) i den andre perioden.

NOR 92 gjorde jobben - men skader bekymrer (dt.no)

Med 7-0 etter to perioder var det selvfølgelig avgjort. Den tredje perioden handlet mest om å kontrollere resultatet for NOR 92.
Bærums Verk kom i starten på perioden til noen små sjanser, men det var NOR 92 som sto for målene. Kristian Becher gjorde 8-0 og etter dette kom det ytterligere to mål i rask rekkefølge fra Jonas Sandberg og Magnus Sjøstrand. Men Magnus, som så langt hadde scoret to og notert seg for en assist, var ikke ferdig. Etter et raskt angrep som startet med utkast fra Anders Fanuelsen, fant Eirik Holstad frem til Magnus som satte sin tredje scoring for kvelden. Men unge Sjøstrand var ikke ferdig med det. Først ordnet Steffen 12-0 og deretter scoret Magnus sitt fjerde mål for dagen.

- Morsomt for Magnus. Han jobbet seg til målene og sto ofte på riktig sted, skryter NOR 92-trener Bjørn-Erik Thorp
En skikkelig bra kamp fra Magnus sin side med andre ord. Og sett under ett, en stabil og sikker 13-0-seier for NOR 92. Nå gjenstår bare to kamper av sesongen og alt ligger an til en ren seriefinale mellom NOR 92 og Bækkelaget om to uker. Men først venter St Croix på bortebane.
- De er bedre hjemme enn borte, så for oss handler det om å ha minst like bra instilling som de har i denne kampen, sier NOR 92-treneren.
Han så ikke veldig mye i spillet mot Bærums Verk å være fornøyd med. Men resultatet er Thorp så klart fornøyd med.
- Vi kunne ha scoret mange flere mål, men det er like vel bra å gjøre 13 mål. Og så er det selvfølgelig bra å holde nullen, det er andre gangen vi gjør det denne sesongen. Fanu var skjerpet og sto en bra kamp i mål. Men fortsatt mister vi ballen på feil sted og tar noen feil valg i defensiven, oppsummerer Bjørn-Erik Thorp.