27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Seriefinale venter etter ny NOR-seier

09.03.2013

Herrelaget gjorde det som måtte til. Etter 9-4 mot St. Croix er det klart for seriefinale neste helg.

Vant klart. Kristian Becher og de andre i NOR 92 vant en komfortabel seier borte mot St Croix.

De fleste håpet på en ren seriefinale neste helg mellom NOR 92 og Bækkelaget i Solberghallen. Men for at det skulle bli en realitet måtte NOR 92 ta minst ett poeng borte mot St Croix.
Og det var absolutt ikke noe snakk om undervurdering fra NOR-laget. Gjestene tok kommando fra starten av kampen og satte opp tempoet med en gang.
St. Croix slet skikkelig i begynnelsen med et heltent NOR 92. 0-1 kom etter 06.56 da Steffen Løvlund klinket til og satte ballen fint i nettaket.
Steffen hadde noen minutter senere assist til Mathias Knutsen som alene med keeper rundet denne og fint satte in 2-0.
En klart velfortjent NOR 92-ledelse så langt. Gjestene var som sagt best på det meste i starten av kampen. Mot slutten av perioden sank tempoet noe, men sett under ett gjorde NOR 92 en sterk periode. Skuddstatistikken ble vunnet med 14-3.

Kampfakta St. Croix - NOR 92

NOR 92 fortsatte å spille bra i andre perioden og blant annet i spill fem mot fire hadde laget flere gode muligheter til å score flere mål.
Men så plutselig snudde det andre veien. Noen enkle feil fra bortelaget og St. Croix hadde utlignet til 2-2.
NOR 92 vant skuddstatistikken med hele 17-2 i midtperioden, men tapte den i målprotokollen med 1-2. Men ett mål ble det altså, dette fra Mathias Knutsen med bare snaue minuttet igjen å spille.
Dette målet ble psykologisk og også kanskje litt avgjørende.

Klart for seriefinale (dt.no)

I den siste perioden var NOR det beste laget, men kampen sto lenge å vippet resultatmessig. St. Croix ga seg ikke med det første, de reduserte to ganger og skapte litt spenning, men de klarte ikke å stå mot NOR 92's offensiv mot slutten av kampen.
Blant annet gjennom to mål i power play kunne gjestene til slutt vinne en ganske sikker seier med 9-4. Totalt vant Tigers skuddene med hele 45-16.
Vi kan notere fra kampen at Jørgen Becher gjorde rekordkjapp comeback etter sin korsbåndsskade. Moro å ha Jørgen tilbake igjen.
Forhåpentligvis er han også med i neste kamp, sesongens siste. Da venter Bækkelaget i en helt avgjørende kamp i Solberghallen.
Vinner NOR 92 tar de serien, ellers er det Bækkelaget som får spille kvalik for en plass i neste sesongs Eliteserie.
Spennende blir det i hvert fall, så sett av lørdag 16 mars kl. 14.00 allerede nå!

Det ventes ny publikumsrekord i Solberghallen i denne kampen. Som kjent pågår Tigers Cup denne helgen og samtlige deltakere her er invitert til å se kampen gratis. Vi nevner for ordens skyld at den tidligere rekorden i 1. div. Øst er fra 2009 da NOR 92 slo Grei/Målløs foran 365 tilskuere i Solberghallen. Skal vi tippe over 400 denne gangen!?