27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Poengene var beholdningen

24.11.2013

NOR 92 vant med 7-3 over Vålerenga. I kveld var det poengene som var beholdningen.

Mattias Soini var best. NOR 92 slo VIF på en ikke altfor bra dag. Poengene var beholdningen i kveld.

NOR 92 gikk offensivt ut mot Vålerenga i kveldens kamp i Solberghallen. I åpningsminuttene fikk ikke VIF låne ballen for ofte av NOR, men det ble ingen scoringer før Fredrik Ullern traff godt etter 7.57 av perioden og dermed 1-0 til vertene. Men Vålerenga hadde nok stortapet mot Fredrikstad (1-16) i forrige serierunde friskt i minne og det var tydelig at de ikke hadde tenkt å gi seg så enkelt  i denne kampen. Lønn for strevet fikk de etter drøye 12 spilte minutter da Tomi Salo utlignet til 1-1. NOR-gutta har ingen planer om å gi seg på tross av en utligning mot spillets gang, derfor tok Simen Bendiksen ansvar og sørger for at NOR 92 var tilbake i ledelsen etter 15.29. Kun 73 sekunder senere sørget samme mann for at NOR 92 kunne gå til den første pausen med en fortjent 3-1 ledelse.

Vi fulgte kampen LIVE her!

Ingen stor periode fra Tigers de første 20 minuttene. Håpet om at gutta skulle heve seg i midtperioden levde i beste velgående da Fredrik Ullern og Andreas Zanetti sendte hjemmelaget opp i 4-1 og 5-1 før to minutter var spilt av perioden. Når Vålerenga pådro seg kampens første utvisning etter snaue tre minutter av perioden, var muligheten til å punktere kampen klart tilstede. Det som i stedet skjedde var at VIF reduserte til 5-2 i undertall. Etter halvspilt kamp pådro NOR seg sin andre utvisning for kvelden og VIF utnyttet denne godt da de kunne redusere nok en gang. 5-3 og litt spenning i kampen! Men Daniel Aronsson mente at nok fikk være nok og førte NOR 92 opp i ny tremåls ledelse etter 34.24, noe som sto seg perioden ut.

Knuste Enga (dt.no)

NOR 92 fikk også i siste perioden en fin start og økte til 7-3 ved Andreas Zanetti etter drøye to minutter av perioden. Noe som faktisk skulle bli kampens siste mål. NOR 92 trykket VIF tilbake i egen sone i siste periode og spesielt i de 10 første minuttene av perioden. I de siste 10 minuttene av kampen fikk VIF et par fete sjanser på kontringer, men dagens bestemann i NOR 92, Mattias Soini hadde bestemt seg at det ikke skulle bli flere scoringer for Enga.

På en middels dag var NOR 92 litt for unøyaktig i det meste de foretok seg, men på tross av dette føltes aldri seieren truet. Vålerenga kjempet godt og vil helt sikkert gjøre livet surt for mange lag denne sesongen, men NOR 92 var et nummer for store denne søndagskvelden i Solberghallen.

Kampfakta NOR 92 - Vålerenga

Nå venter en ny periode med kvalitetstrening før møtet med Holmlia borte torsdag 5. desember. Positivt for trener Bjørn-Erik Thorp er at han råder over en skadefri spillertropp!