27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Uavgjort i Fredrikstad

14.11.2013

NOR 92 ledet med både 4-1 og 6-2, men måtte se ett av poengene bli igjen i Rolvsøyhallen etter en sterk opphenting av Fredrikstad.

Uavgjort. Fredrik Ullern og Eirik Oseth måtte se at Fredrikstad beholdt ett av poengene etter en sen utligning (arkivbilde).

NOR 92 fikk en drømmestart på kveldens kamp mot Fredrikstad. Andreas Zanetti sendte Tigers i føringen etter drøye tre minutter og etter snaue ti minutter så sendte samme mann NOR 92 opp i 2-0! Kun 45 sekunder senere er det Kristian Becher som øker til 3-0 og når Steffen sender NOR 92 opp i 4-0 før det har gått 15 minutter var det lov å være optimist. Fredrikstad får etter rapportene ikke ufortjent inn en redusering før 1. periode er slutt og dermed ledet Tigers hele 4-1 foran midtperioden. Mattias Soini i NOR-buret sto en meget bra periode og det var mye på grunn av han at de blå kunne gå til pause med en tremåls ledelse.

- Det kunne stått 3-3 etter første perioden, men vi hadde en god keeper og marginerne med oss. Jeg synes første perioden er den beste fra vår side, sier Bjørn-Erik Thorp.

NOR 92 avga sitt første poeng (dt.no)

I starten på midtperioden scoret begge lagene hvert sitt mål og før perioden var slutt hadde NOR 92 økte til 6-2 foran de siste tjue. Det så meget lyst ut med tanke på full pott for NOR!

Siste perioden gikk ikke veien for NOR 92... Gutta klarte ikke å overliste Fredrikstad målvakten flere ganger, mens hjemmelaget reduserte NOR 92´s firemålsledelse minutt for minutt. Når det gjensto drøye minuttet klarte ikke NOR 92 å stå i mot lenger og Fredrikstad fikk inn utligningsmålet til 6-6 som også ble sluttresultatet. NOR 92 fikk sjansen i spill 5 mot 4 det siste halvminuttet, men dessverre klarte ikke gutta å sette ett seiersmål helt på tampen.

- Fredrikstad er det klart beste laget i siste perioden. Jeg synes gjennom hele kampen at vi var for redde for å tape og det var ekstra tydelig i siste perioden. Fredrikstad brukte sin tyngde å kom unnen med det.  Vi fikk ikke til vår spill slik vi ønsker. Samtidig fikk jeg noen svar om hva vi må jobbe videre med og det tar jeg med meg og vi har ting vi må jobbe på fremover, forteller Thorp videre til nor92.com.

Vi fulgte kampen LIVE her

- Ser man isolert spå det at vi ledet 4-0 og 6-2 og i tillegg har 6-5 frem til siste minuttet så føles dette som et tap. Men ser man til hele kampen og til det faktum at vi ikke gjør noen bra kamp er det helt greit med uavgjort, oppsummerer NOR-treneren.

6-6 er et resultat som sikkert Holmlia er fornøyd med. Vinner de sin neste kamp er det de som er alene er serieleder.