27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

G12 sesongdebuterte med uavgjort

18.10.2013

Onsdag kveld sesongdebuterte vårt G12 lag med uavgjort mot Bygdø Monolitten i Mjøndalshallen

Storskytter! Markus Hansen fyrer av et skudd mot Bygdø Monolitten målvakten i sesongdebuten.

På forhånd var det en spent trener Mikael Sjøqvist som var usikker på hvor gutta sto tidlig i sesongen. Første perioden var jevnspilt, men det var Bygdø Monolitten som tok best vare på sine sjanser og ledet 3-1 foran midtperioden.

Her fikk NOR 92 litt mer sving på sakene, men gutta klarte ikke helt å hente inn BMIL's ledelse etter at perioden endte med 3-2 i favør av hjemmelaget.

I siste periode jobbet gutta knallhardt for å hente inn BMIL's ledelse, men de lykkes ikke helt før i siste spilleminutt da Anders Gulbrandsen satte en fin straffe og samtidig sluttresultatet til 6-6.