27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Ingen storkamp, men klar seier for NOR-herrene

22.10.2013

Spillet var ikke det beste, men NOR 92 gjorde det som behøvedes. Fasiten ble seier hjemme mot Øreåsen med klare 9-4.

Tremål-scorer. Alexander Hveding Dahl hadde en fin kveld når NOR 92 vant over Øreåsen med klare 9-4. 3+2 ble det for Hveding.

Kampfakta NOR 92-Øreåsen

Øreåsen var en motstander NOR 92 tok på største alvor foran kveldens kamp. Praten gikk på forhånd at NOR måtte opp et gir for å kunne vinne så det var absolutt ikke snakk om noe undervurdering her.

Ny NOR-seier (dt.no)

Og det la vi merke til med en gang. NOR satte opp tempoet og de første minuttene fikk ikke Øreåsen låne ballen. To kjappe mål førte hjemmelaget opp i en fortjent ledelse for gjestene kom inn i kampen. NOR begynte å slurve og ble straffet. Men etter det hevet NOR seg på nytt og siste ti minuttene av første perioden var det bare NOR 92. Hjemmelaget ledet også fullt fortjent med klare 5-1 etter 20 minutters spill.

Øreåsen tapte på Nedre Eiker (Moss-Avis)

- Første perioden er bra fra vår side, da styrer vi kampen slik vi vil, mente NOR-trener Bjørn-Erik Thorp.

Allerede etter en periode føltes kampen avgjort, men som så mange ganger før fikk vi bevist at det går fort i innebandy. Øreåsen viste med en gang at de ikke tenkt gi opp uten kamp. To kjappe mål førte gjestene inn i kampen og NOR 92 så faktisk litt rystet ut. Andre perioden var generelt en dårlig innebandyperiode. Tempoet var betydelig lavere og passningsspillet mildt sagt slurvete. Dette passett helt klart Øreåsen best som var det betydelig bedre laget i starten av perioden. Men etter hvert kom NOR mer og mer inn i kampen. Men veldig mye bra spill fikk vi ikke se i midt-perioden. En periode Øreåsen vant med 3-2.

- Det er ikke noen bra periode fra oss, men det er litt vanskelig å sette finger på hva vi gjør feil. Men helt klart er at vi ikke er stabile nok. Vi har noen bytter som er ok, men også noen bytter der vi ikke er til stede, oppsummerte Bjørn-Erik Thorp.

NOR 92 hadde lært av leksen fra andre perioden og var mer på tærne i starten av sluttperioden. Allerede i første byttet viste Fredrik Ullern veien med et hardt skudd i nettaket. 8-4 til NOR og det målet føltes som den virkelige spiken i kista. Kanskje følte spillene på banen det samme. Tempoet var lavt og kampen gikk liksom litt i stå.
- Vi snakket om å gå inn å gjøre jobbet i siste perioden og det synes jeg vi klarte bra. Vi var stabile i siste perioden, mener Bjørn-Erik Thorp.

Banens beste for NOR 92 var Alexander Hveding Dahl. Han og Steffen Løvlund hadde et fint samarbeid kampen igjennom og lå bak de fleste av NOR-målene.

- Ja, endelig løsnet det litt, jeg har hatt en tung sesongstart og helt klart manglet litt i tempo. Men i dag føltes det bedre, forteller Alexander som scoret tre mål.
- Det var to klassiske dragere og det siste var nok egentlig selvmål. Nå håper jeg at det løsnet for meg, men det vet vi jo ikke før neste kamp.