2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Sterk sesongstart for G17

13.10.2013

Søndag var det hjemmepremiere for G17 gutta mot Bygdø Monolitten, det gikk meget bra!

Knallsterk sesongstart! NOR 92´s G97/98 har fått en knallstart på sesongen med to strake seiere i G17 1. divisjon (arikivfoto).

Før høstferien "tjuvstartet" vårt G17 lag sesongen med bortekamp mot Bækkelaget 2. Den kampen endte med en sterk 10-1 seier. Spenningen var derfor stor når Bygdø Monolitten 2 kom på besøk til Solberghallen. Et BMIL lag som stort sett stilte med sine "beste menn" da dette var første kampen for deres G17 lag.

NOR 92 fikk en knallstart på kampen da Jørgen Ripel allerede etter 2.30 av kampen spilte frem Henrik Gommerud som satte ballen i kassa og 1-0 til Tigers! Etter drøye syv minutter fulgte Simen Skar opp med 2-0 og selv om vi serverte BMIL 2-1 på eget frislag, tok Jørgen revansje tre minutter etter og dermed 3-1. Bygdø Monolitten fikk nok en redusering til 3-2, men Anders Kristiansen avsluttet perioden med to scoringer på under minuttet og dermed trodde vi at 5-2 skulle bli resultatet etter de første tjue, men i stedet gjorde vi ikke som vi har pratet om, nemlig å "spille av" perioden, og forærte BMIL 5-3 med kun fire sekunder igjen av perioden.

Kampfakta NOR 92 G17 - Bygdø Monolitten 2

Etter en liten "hårtørker" fra Kingen i pausen, kom vi ut til midtperioden skjerpet og klare til å revansjere de tre baklengsmålene.

Det to ekstakt ett minutt før Jørgen puttet sitt andre for dagen og dermed 6-3. Etter dette øker vi til 7-3 med Henrik Gommerud og 8-3 med Tommy Skatvedt. Deretter fikk Bygdø Monolitten straffe etter at vi hadde vært litt for ivrige med å rense unna foran egen målvakt, høy kølle og straffe til BMIL som de ikke misbrukte. Etter snaue 38 minutter var Daniel Moen Eriksen frempå og økte til 9-4, før BMIL scoret periodens og sitt siste mål i kampen og dermed ledet hjemmelaget 9-5 før de siste tjue.Caj Holm var vesentlig bedre fornøyd med midtperioden og vi var klare på å fortsette i samme spor også i den tredje perioden. Gutta svarte på tiltale og allerede etter 58 sekunder av perioden hadde Jørgen økt vår ledelse til 10-5. Deretter så vi oss ikke tilbake! 11-5 etter en rakett fra egen halvdel fra Henrik V. Farmen, før Bård William Olsen avsluttet kampen med to scoringer og fastsatte dermed sluttresultatet til 13-5!