27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Ny to-poenger for NOR 92

06.10.2013

NOR 92 gikk forrykende ut mot Halden i ettermiddagens kamp i Solberghallen og ledet med 3-0 etter 1. periode.

Ny seier! Det ble seier og to nye poeng for Alexander H. Dahl og NOR 92 mot Halden i ettermiddagens kamp i Solberghallen

Fredrik Ullern satte sin første scoring før det var gått tre minutter av kampen og dermed fikk NOR 92 den åpningen på kampen de hadde håpet på. Når så Andreas Zanetti fulgte opp med 2-0 etter drøye åtte minutter etter massivt press fra hjemmelaget var vi ganske sikre på at det skulle gå veien for NOR 92 også i denne kampen. Før perioden var slutt ville også Simen Bendiksen være med på moroa. En pasning fra Andreas Zanetti ble ekspedert i kassa og dermed sto det 3-0 til hjemmelaget etter massivt press mot Haldens mål de første tjue.

Tabellen 1. div. Østlandet

NOR startet andre periode som de avsluttet den første, men ett massivt press mot Haldens forsvar og keeper. Det gikk ikke mer enn 53 sekunder av perioden før Simen Bendiksen fortsatte scoringsshowet med sin andre fulltreffer for dagen i overtallsspill og dermed 4-0 til hjemmelaget. Deretter gikk det ikke mer enn 79 sekunder før det sto 5-0 (Fredrik Steiner) på tavla og ytterligere 25 sekunder etter dette 6-0 (Eirik Oseth). Kampen var selvfølgelig kjørt for Haldens del, men de fikk etter hvert lagt seg i en slags 5 mannsboks og forhindret de riktig stygge sifrene. Før vi var halvspilt hadde nemlig Fredrik Ullern scoret sitt andre for dagen og NOR 92's syvende mål. Men etter dette var det som om noen dro ut kontakten. Halden fikk et reduseringsmål før perioden var slutt og vi forventet ett stormløp fra hjemmelaget også i siste periode.

Hjemmelaget holdt trykket mot Halden også i den tredje perioden, men til forskjell fra de to første periodene så var alt som heter nøyaktighet lagt igjen i garderroben. Plutselig så satt ikke pasningene på samme måte, ballmottakene var ikke på høyde og skuddene var ikke lenger så velplasserte. Halden sto tett i egen sone og ofret seg og blokkerte de mange skuddene som kom, eller så traff man Haldens travle bakreskanse midt i brystkassa. Det startet i hvert fall lovende. Etter snaue fire minutter av perioden fikk endelig NOR 92 hull på Halden's gode målvakt som måtte se at Andreas Zanetti fra kort hold spikret ballen opp i krysset. Etter dette så det ut som NOR gutta var fornøyd og Halden fikk sitt andre "trøstemål"  etter 53 minutter av kampen. Etter dette tok lagene hver sin time out uten at det første til flere scoringer til noen av lagene.

Vi fulgte kampen LIVE her

Isolert sett er 8-2 godkjent mot Halden, men vi tipper at NOR trener Bjørn-Erik Thorp ikke var like fornøyd med de siste tjue som de første førti...

Med denne seieren er NOR 92 serieledere med full pott, 6 poeng og +27 mål. Neste kamp for Tigers er borteoppgjøret mot St. Croix i Fredrikstad (Borgehallen) neste lørdag. En kamp som vi SKAL vinne for å holde Fredrikstad bak oss på tabellen.