2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Seier over Brumunddal

29.09.2013

Som forventet ble nyopprykkede Brumunddal noen nummer for små i dagens oppgjør i Fagerlundhallen.

Ullern scoret. Fredrik Ullern noterte seg for en ny scoring og var en av hele åtte målscorere da Brumunddal ble slått i sesongens andre seriekamp.

NOR 92 har slått Brumunddal på bortebane i dagens kamp med hele 9-2 (4-1, 4-0, 1-1) etter at vi ledet så klart som 8-1 etter de to første periodene.

Kampfakta Brumunddal - NOR 92

Målmessig fikk NOR 92 en perfekt start på kampen da de tok ledelsen før det var spillt to minutter. Men Brumunddal utlignet ganske kjapt og ville vise hjemmepublikummet at de ville være med på moroa.

Enkel borteseier for NOR 92 (Drammens Tidende)

Dala møtte overmakten i første seriekamp hjemme (Østlendingen)

Selv om NOR var i føringen med en klar 4-1-ledelse før første perioden var slutt, var det spillemessig mer å gå på.

- Det var litt uvant for oss å spille så tidlig på formiddagen og i første perioden var vi litt sløve. Vi gjorde ikke så store feil, men det var litt halvveis over vårt spill, forteller NOR-trener Bjørn-Erik Thorp.

Han var betydelig mer fornøyd med spillet i den andre perioden. Da rundspilte NOR 92 til tider sine motstander.

Poengligaen NOR 92

- Med litt flaks kunne vi gjort flere mål enn de fire vi lagde, mener Thorp.

Med 8-1 i ryggen etter to perioder var kampen så klart avgjort og NOR 92 slo av litt på farten i den siste perioden. En periode som sluttet 1-1.

- Vi spiller mest av perioden og gjør ikke ting helt slik vi skal. Men vi tar med oss de to poengene og helt klart kan Brumunddal bli et kinkig lag for mange å møte her oppe. De spiller fysisk og med stor innsats, oppsummerer Bjørn-Erik Thorp.

Tapre Riddere slått av NOR 92

Målscorere for NOR 92: Andreas Zanetti (2), Daniel Aronsson, Simen Bendiksen, Magnus Sjøstrand, Fredrik Ullern, Steffen Løvlund, Alexander H. Dahl og Kenneth Løvlund alle ett mål hver.

Vi fulgte kampen LIVE her!

Billedgalleri fra kampen

For øvrig vant Fredrikstad med 10-8 over Lillestrøm i kveld og tok dermed tabelltoppen tilbake, men har en kamp mer spillt enn NOR 92.

Neste utfordring for Tigers blir hjemmemøtet mot Halden neste søndag i Solberghallen kl. 17.00.