27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Stang ut mot Tunet

23.09.2013

På lørdag dro vi til Høyenhallen for kanskje den vanskeligste kampen denne sesongen. Vi reiste hjem med 4 flotte mål og en mengde med stang ut og målsjanser. Vi scoret første målet og startet veldig bra. 2-2 på tavla etter første periode.

Damene dekker skudd

I bortepremieren tapte vi etter en kjempeinnsats. Kampbildet stemmer ikke helt med sluttresultatet. Vi føler også at en del avgjørelser ikke gikk helt vår vei og at i hvertfall en straffe burde vært realitet.

Vi hadde flere spillere som spilte sin aller første kamp, og de gjorde ingen skam på NOR-trøya. Vi kjempet og skapte mange sjanser, men under de to siste periodene hadde vi STANG ut, det hadde ikke Tunet. Vi blir straffet hardt for våres feil og Tunet satte sine sjanser.  Vi tapte med 4-13.

Vi gjorde derimot et veldig bra boxplay der vi fikk en lang passning frem til Celine som satte ballen pent i mål bak keepern til Tunet. Vi hadde også en fantastisk fighterinnstilling hele kampen.

Dette lover godt før hjemmepremieren 13/10 mot OSI i 2.div.