27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Storseier for herrene i premieren

24.09.2013

Det tok litt tid. Men til slutt løsnet det skikkelig. NOR 92 vant hjemme premieren i 1. divisjon mot Horten med hele 15-1.

Seier i premieren. Som forventet ble Horten et par nummer for små for NOR 92. Rekka med Løvlund, Zanetti og Aronsson sto for åtte av målene,mens Bendiksen noterte seg for to.

En premiere er alltid en premiere. Og visst fantes det en del nerver i NOR-laget til å starte med. Det tok litt tid før passningene satt som de skulle. Og faktisk hadde Horten noen halvfarligheter til å starte med. Men etter hvert tok NOR 92 mer og mer over spillet. Både Fredrik Ullern og Simen Bendiksen hadde skudd i tverliggeren før det første målet kom.
Og det var en svenske som scoret. Nye Daniel Aronsson fikk en fin tversover-passning fra Simen Bendiksen i spill seks mot fem (avventende utvisning). Det var kanskje ikke direkte ketchupeffekt med en gang, men helt klart løsnet det for hjemmelaget. Daniel Aronsson gjorde 2-0 og så fant Fredrik Ullern vinkelen med et bra direkteskudd.
3-0 var klart fortjent etter en periodes spill.

NOR 92 TV med intervjuer etter kampen

- Jeg hadde bestemt meg for å være tålmodig hvordan det enn så ut i starten og jeg føler tross alt at vi hadde brukbar kontroll, sier NOR-trener Bjørn-Erik Thorp.

Allerede der og da føltes kampen avgjort, men litt spenning ble det da Horten gjorde 1-3 helt i starten av andre perioden. Men det skulle vise seg bare være en srbeidsulykke. NOR fortsatte å styre spillet og scoret også to kjappe mål som førte de frem til 5-1. Når andre perioden var over ledet hjemmelaget med 7-1.

NOR 92 til topps

Som i andre perioden kom det ett kjapt mål i tredje perioden. Men denne gangen fra NOR 92 som i løpet av mindre enn to minutter scoret hele tre mål og økte til 10-1. Så langt hadde Horten stått opp bra, men i tredje perioden handlet det bare om et lag, hjemmelaget. Målene kom også på rekke og rad. Det aller fineste sto kanskje Simen Bendiksen for når han i spill fire mot fem løp med ballen helt fra egen sone for å kommen alene mot Horten-keeperen. Der gjorde Simen en halv zorro og satte ballen fint i mål. Moro å se!

Til slutt vant NOR kampen med klare 15-1.

Kampfakta NOR 92 - Horten

- Det vi tar med oss er de to poengene, men i spillet ønsker jeg mer fart fremover, oppsummerte Bjørn-Erik Thorp.

Man skal ikke dra for store veksler etter en kamp, men av denne kampen å dømme kommer svenskene Daniel Aronsson og Andreas Zanetti til å få en bra debutsesong. De sto for en fartsfylt og bra innebandy i denne kampen og burde normalt å bli bedre og bedre. Men som helhet var dette en stabil kamp fra hele NOR-laget. Man gikk hele kampen rundt på mye folk og fikk med mange spillere i målprotokollen.