2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

G13 med sterk sesongavslutning!

10.04.2014

Sesongens siste kamp i Solberghallen ble tirsdag spilt mellom NOR 92 G13 og Bygdø Monolitten.

G00 klare for match! Vårt G00 lag har hatt en fantastisk fin sesongavslutning. I kampen mot Bygdø Monolitten ble det en ny seier.

Etter en litt tung start på sesongen så har vårt G00 lag fått en skikkelig opptur etter nyttår og deltakelsen i Gothia Cup.

Resultater og tabell G00

Gutta har spilt 6 seriekamper etter nyttår og har faktisk kun tapt mot topplagene Svevia og Tunet. Mot de suverene seriemesterne Tunet ble det et knepent 5-4 tap i Høyenhallen. Resten av kampene har endt med seier!

- Vi har begynnt å se at gutta tar med seg momenter av spilleopplegg vi har trent på videre til kamp, sier trener Bjørn Ingar Østnæs til nor92.com.

I sluttspillskampene mot Asker og Bygdø Monolitten har gutta virkelig tråkket gassen i bånn!

- Det var mye enkeltmannsprestasjoner tidlig i sesongen. Vi har brukt mye tid og ressurser på å få gutta til å skjønne hvor viktig pasningsspillet er i dagens innebandy, fortsetter Bjørn Ingar.

I kampen mot Bygdø Monolitten på tirsdag så var gutta på "hugget" fra første tekning. Alikvel skulle det gå drøye 8 minutter før hjemmelaget tok ledelsen etter at Markus Hegnes Hansen hadde vært frempå. Drøye 3 minutter senere var det Sander Ullerns tur og dermed sto det 2-0 til hjemmelaget før siste pause.

I midtperioden fortsatte Tigers gutta der hvor de slapp i første periode. Rasmus Bergland sendte hjemmelaget opp i 3-0, før det var BMIL som fikk uttelling etter snaue 28 minutter. NOR-gutta lot seg ikke stresse av dette, men kjørte videre og økte til 4-1 ved Anders Gulbrandsen og det var kun en meget god BMIL keeper forhindret at ikke hjemmelaget scoret flere mål i midtperioden.

I siste perioden viste Tigers gutta at de hadde et ekstra gir å sette inn. Etter 2 min. sendte Anders Gulbrandsen hjemmelaget opp i 5-1, før Mathias H. Gommerud scoret to ganger i løpet av 45 sekunder. I sluttminuttene var det Anders Gulbrandsen og Mattias Strandberg som begge scoret sitt andre mål for kvelden og dermed vant hjemmelaget med hele 10-1 etter til dels meget bra spill!

En meget fornøyd Bjørn Ingar Østnæs oppsummerte som følger: - gøy å se at målpoengene fordeler seg mellom flere spillere!

Nå venter deltakelse i TV Boden Cup for gutta i mai, før man kan starte forberedelsene til en ny og spennende sesong med sommertrening!