2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Forsterket G15 møtte Horten´s A-lag i treningskamp

20.02.2014

I forberedelsene til NM G15 som avvikles i Trondheim første helgen i april, tok et forsterket NOR 92 G15 turen til Horten for å møte klubbens A-lag på parketten i Hortenhallen.

Sterk innsats! Et forsterket G15 gjorde en solid innsats mot Horten´s A-lag i Hortenhallen torsdag kveld.

Forsterket med Jonas Strand (97), Daniel Moen Eriksen (97), Henrik V. Farmen (97),  Simen Breidablikk (97) fra G17, samt Tommy Christensen (95) stilte NOR 92 et rent G98 lag i kampen mot Horten.

Vi var før kampen spente på hvordan gutta ville klare seg mot 1. divisjonslaget Horten som for øyeblikket innehar 8. plass og fornyet kontrakt 1. divisjon Østlandet.

Inneledningen på kampen ble ikke helt uventet at Horten kjørte på med høyt tempo og intensitet og satte press på vårt forsvar. Vi red av stormen i starten og gutta tilpasset seg ganske raskt et vesentlig høyere tempo enn hva vi er vant med i vår kamphverdag. Moro var det derfor når det var vi som tok ledelsen allerede etter snaue 3 minutter etter at Jørgen Ripel scoret etter en frislagsvariant. Horten fortsatte presset utover i perioden og det var ikke ufortjent at de utlignet til 1-1 etter 08.54. Horten økte ledelsen sin etter 10.45 til 2-1, men vi skapte også sjanser og tilpasset oss stadig et høyere tempo både med og uten ball. Litt surt var det når Horten kun 37 sekunder før første pause setter 3-1...

I pausen fikk Caj justert litt her og der og vi ble litt tydligere på hvordan vi skulle styre og presse, samt være nøyere i alt vi foretok oss. Vi gikk på banen i 2. perioden med pågangsmot og vilje og viste gjennom hele perioden at vi var helt på høyde med Horten. Spesielt vår første femmer hadde i dag en fin dag på jobben og skapte til stadighet farligheter mot Hortens gode keeper. Men også 2. rekke ville være med på moroa. Et langt oppspill fra Anders, via Henrik G til Tommy C som skapte ny spenning i kampen med redusering til 2-3 kun 1.16 før andre pause. Vi var på gang!

Foran 3. periode var Caj klar på at her måtte vi ta sjansen når vi fikk den og ikke legge noe i mellom. Fokus fortsatt på styring/press og at vi måtte enklere ta oss forbi motspillere. Det vi trener på hver gang er hva vi skal forsøke å få til også i denne kampen selv om vi møter et fysisk A-lag! Vi fortsatte der hvor vi slapp i midtperioden, men Horten var ikke interessert i å tape mot et juniorlag, så de la ikke noe i mellom i duellene og litt uheldig for oss scoret vertene to raske mål i løpet av 43 sekunder i starten på perioden og dermed ledelse 5-2. Vi lot oss ikke stresse av dette og kjørte på videre og var nær utligninger med to treff i tverrliggeren og i tillegg et par fete sjanser til som fort kunne bragt oss nærmere Horten. Men de to målene i starten på perioden skulle vise seg å bli kampens siste, på tross av at vi også fikk sjansen i PP midtveis i perioden uten å lykkes.

Alt i alt var det en meget bra innsats av våre gutter og med litt flaks kunne vi faktisk ha vunnet kampen da vi skapte flere gode muligheter. Vi fikk en god økt på parkett mot et lag med høyere tempo og mer fysikk. Bra gjennomført gutter, nå kjører vi på frem mot en høyinteressant serieavslutning, Tigers Cup og ikke minst NM helgen 5-6. april.

Skuddstatistikk: 17-15 i favør av Horten