27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Ny brakseier over Råde

13.02.2014

Ikke helt uventet så vant NOR 92 stort også i borteoppgjøret mot Råde etter en litt treg start på kampen.

Ny storseier! Daniel Aronsson noterte seg for hele 7 mål og 4 assist i storseieren mot bunnlaget Råde.

Råde-herrene fikk grisebank (Moss Avis)

NOR 92 tok program messig ledelsen med 1-0 før det var gått 2 minutter av kampen og doblet ledelsen før vi hadde spilt 5 minutter. Drøye 11 minutter lyste på tavla når NOR 92 øker til 3-0. Så langt, alt vel. Så fikk Råde sin redusering etter 15 min, før Tigers øker til 4-1 og alt var i vater. Mot slutten av perioden reduserer først Råde til 4-2, før NOR 92 pådrar seg en 5 min. utvisning og Råde tar sjansen og reduserer nok en gang, 4-3 som står seg til pause. Etter rapportene en merkelig periode hvor NOR 92 har spilt ut Råde, men fortsatt jevnt i målprotokollen!

Tabellen 1. divisjon Østlandet

2. perioden fortsetter som slutten av den første. NOR 92 skal spille 3 minutter i undertall 4 mot 5. Råde brukte kun 25 sekunder på å utligne og ytterligere 50 sekunder før de var i ledelsen 5-4! Og fortsatt skulle de spille 1.45 i overtall. Kun 5 sekunder før vi får fullt lag er Simen Bendiksen oppmerksom på et frislag, tar det raskt og dermed 5-5. De neste 10 minuttene av perioden bruker NOR 92 til å ta tilbake ledelse og øke den til hele 10-5. Før perioden er slutt har NOR 92 puttet ytterligere tre mål og ledet dermed komfortabelt med 13-5 foran siste periode.

Kampfakta Råde - NOR 92

Etter pausen fortsatte NOR 92 kjøret mot Råde målet og ga seg ikke før det lyste 20-7 på tavla i en kamp som ble preget av mange utvisninger. 20 scorede mål er klart godkjent, men kjenner vi NOR-trener Bjørn-Erik Thorp rett er han nok ikke like fornøyd med at bunnlaget Råde scoret hele 7 mål mot oss.

Kampens store poengkonge var Daniel Aronsson med 7 mål og 4 assist!